Günün İddaa Kuponu (4) 06.11.2021

Almanya Bundesliga’da 11. hafta heyecanı yaşanırken, 6 Kasım Cumartesi günü fikstüründe bizleri bekleyen 3 müsabakayı kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Stuttgart – Arminia Bielefeld: MS 1, 1.62 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; 6 Kasım Cumartesi günü Almanya Bundesliga‘da 11. hafta heyecanı yaşanırken, Stuttgart ile Arminia Bielefeld, Türkiye saati ile 17:30′da karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Stuttgart, Almanya Bundesliga’nın son 5 haftasında sadece Augsburg’a mağlup olurken, tek galibiyetini ise Hoffenheim karşısında aldı. Son haftalarda maç kazanmakta zorlanan ve geçtiğimiz hafta konuk olduğu Augsburg deplasmanından 4-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, 10 puanda kalarak, 13. sıraya kadar geriledi. Düşme potası ile puan farkı 1’e inerken, Stuttgart zor günler geçiriyor. Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, sezon genelinde etkisiz kalırken, son haftalarda ise kendi performans grafiğine oranla, daha iyi bir mücadele sergiledi. Almanya Bundesliga’da yoluna düşme potasının içerisinde devam eden ve ilk 10 haftada galibiyeti bulunmayan Arminia Bielefeld, Almanya DFB Kupası’na veda ettikten sonra, geçtiğimiz hafta ligde Mainz’a 2-1 kaybetti. Fürth ile birlikte Bundesliga’nın en zayıf halkası haline gelen Bielefeld cephesinde teknik adam Kramer’in tahtı sallanıyor. Son 2 haftayı mağlup tamamlayan konuk ekip, attığı 9 gole karşılık, kalesinde 19 gole engel olamadı ve gol istatistikleriyle de, Bundesliga sahnesinde güven vermedi. Hem sezon genelinde rakibinden daha iyi performanslar sergileyen, hem de son 5 haftada sadece 1 mağlubiyet alan Stuttgart, taraftarı önünde galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Bayern Münih – Freiburg: İY 0, 2.70 (iddaa) – 3.10 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 11. hafta fikstürü devam ederken, haftanın en kritik maçında lider Bayern Münih ile namağlup 3. sırada yer alan Freiburg karşı karşıya gelecek. 6 Kasım Cumartesi günü saat 17:30‘da başlayacak mücadele, beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun 4. haftasında Benfica engelini 5-2’lik galibiyetle geçmeyi başarırken, grupta 4’te 4 yaptı ve tüm rakipleri karşısında aldığı farklı galibiyetler, ev sahibinin üst turu garantilemesine yetti. Juventus ile birlikte Julian Nagelsmann’ın öğrencileri, tur biletini en erken alan takım olmayı başardı. Bayern Münih, Almanya Bundesliga serüvenine de lider devam ediyor. Union Berlin’i deplasmanda 5-2 mağlup ederek, son haftayı kapatan ekip, en yakın rakibi Dortmund’un 1 puan üzerinde zirvede emin adımlarla yoluna devam ediyor. Freiburg, Almanya Bundesliga’nın en zorlu deplasmanına çıkıyor. 10. hafta sona ererken, ligin tek namağlup takımı olmayı başaran Christian Streich’in öğrencileri, son 2 haftada aldığı Wolfsburg ve Fürth galibiyetleriyle birlikte performansının zirvesine çıktı. 22 puanla 3. sırada yer alan ve liderin 3 puan gerisinde yer alan Freiburg, lideri deplasmanda mağlup etmesi halinde, zirveyi ele geçirme şansına sahip. 10 haftada sadece 7 gol yiyen Freiburg, aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımı. İlk 10 hafta için harika bir performans grafiğine sahip olan Freiburg, Allianz deplasmanında sürpriz arayacak. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Almanya Bundesliga’nın en formda takımları arasında yer alan Bayern Münih ve Freiburg’un, ilk 45 dakikayı beraberlikle tamamlayacağını düşünüyorum.

Bochum – Hoffenheim: MS 2, 1.67 (iddaa) – 2.00 (Bets10) ; beIN CONNECT ekranlarından 6 Kasım Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00‘de naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın 10. haftasında Mönchengladbach deplasmanına konuk olan Bochum, ilk yarıdaki etkisiz futboluyla devre arasına 2-0 geride girerken, ikinci yarıda Danny Blum’ungolü mağlubiyete engel olamadı. Fürth ve Frankfurt karşısında alınan üst üste galibiyetler Bochum’u kısa süreliğine düşme hattından kurtarmayı başarsa da, 10 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabilen Reis’in öğrencileri, Mönchengladbach mağlubiyetiyle birlikte, düşme potasından sadece 1 puan uzaklıkta yer alıyor. Hoffenheim son haftalarda yükselişe geçti. Son 3 haftalık periyotta tam 7 gol atmayı başaran konuk ekip, Köln ve Hertha Berlin karşısında farklı skorlarla galibiyet hedefine ulaşırken, sadece Bayern Münih’e galibiyet şansı verdi. 2 hafta önce lidere diş geçiremeyen Hoffenheim, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Hertha Berlin’in Kramaric ve Rudy’nin golleriyle mağlup etti. 10 hafta sonunda 14 puana ulaşan Hoffenheim, sezona etkisiz başlasa da, son haftalardaki yükselişiyle, adını 9. sıraya yazdırdı. Hoffenheim son haftalardaki etkili futbolunu Bochum deplasmanına taşıyacak ve alt sıralardan kurtulmayı başaramayan rakibini deplasmanda mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 7.30

Bets10 Bahis Oranı: 11.78