Günün İddaa Kuponu 17.11.2021

17 Kasım Çarşamba günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Venezuela Peru: MS 2, 2.12 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; Venezuela, grupta son sırada yer alıyor. Oynadığı 13 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilen Jose Peseiro’nun öğrencileri, bu hafta Peru’yu konuk edecek. 6 gün önce Ekvador deplasmanına konuk olan Venezuela, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. 7 puanı bulunan Venezuela, grupta son sırada bulunuyor. Gruptan çıkma umutları matematiksel olarak devam ediyor ama bunun çok zor olduğunu belirtelim. Peru’nun gruptan çıkma umutları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Bolivya’yı konuk eden Peru, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Grupta 4. Galibiyetini elde eden Ricardo Gareca’nın ekibi, puanını 14 yaptı ve 7. Sıraya yükseldi. 4. Sıradaki Şili’nin sadece 2 puan gerisindeler. Bu hafta Venezuela deplasmanına konuk olacak Peru, maçın favorisi. Lapadula önderliğinde bu hafta yine kazanacaklarını düşünüyorum. Venezuela, grubu en zayıf takımlarından biri. İlk 4 iddiasını sürdüren Peru, haftayı 3 puan ile kapatır ve Venezuela’yı deplasmanda mağlup eder.

Kolombiya Paraguay: MS 1, 1.44 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Kolombiya, uzun bir aradan sonra mağlubiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz ay grupta Brezilya’ya konuk olan Reinaldo Rueda’nın öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 8 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Kolombiya, 5. Sıraya kadar gerilemiş durumda. Üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Kolombiya, bu hafta Paraguay’ı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Kolombiya’nın artık kazanması gerekiyor. Maç öncesinde Kolombiya’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Paraguay’ın grupta sadece 2 galibiyeti var. 2 galibiyetini de Venezuela karşısında alabildiler. Eylül ve Ekim ayında oynadıkları 4 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. 1 hafta önce iç sahada Şili’yi konuk eden Paraguay, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayılmıştı. Son 4 maçta galibiyet alamayan  Paraguay’da teknik direktörlük görevine Guillermo Schelotto getirildi. Bu hafta Kolombiya’ya konuk olacak Paraguay’ın puan alma ihtimali zor gözüküyor. İki takımda son 4 maçından galibiyet çıkartamadı ama Kolombiya, daha kaliteli bir takım. Paraguay’ı iç sahada mağlup ederler ve gruptan çıkma umutlarını sürdürürler.

Toplam İddaa Oranı: 3.05

Bets10 Bahis Oranı: 3.92