Burnley Crystal Palace İddaa Tahmini 20.11.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Burnley evinde, Crystal Palace ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Burnley ile Crystal Palace zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Burnley galibiyetinin 2.90, beraberlik tercihinin 3.25, Crystal Palace galibiyetinin ise 2.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Burnley 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Burnley, son haftalarda önemli puanlar topladı. 3 hafta önce Tur Moor’da Brentford’u konuk eden Burnley, rakibini 3-1 mağlup etti ve bu sezon Premier Lig’de ilk galibiyetini aldı. Milli maç arasından önceki hafta ise Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olan Sean Dyche’ın ekibi, bu karşılaşmadan da 1 puan çıkarttı ve rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Premier Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmada 5 puan toplayan Burnley, 8 puan ile düşme hattında yer alıyor. Bu hafta konuk edecekler Crystal Palace karşısında da puan hedefliyorlar.

Crystal Palace Çıkışta 

Crystal Palace, son haftalarda mağlubiyeti unuttu diyebiliriz. Premier Lig’de oynadığı son 7 karşılaşmadan da puan almayı başaran Patrick Vieira’nın öğrencileri, milli maç arasından önceki hafta Wolverhampton’ı 2-0 ile geçmeyi başardı. Bu sezon Selhurst Park’ta oynadıkları hiçbir maçı kaybetmediler. Conor Gallagher, son haftalarda attığı gollerle Crystal Palace’ın en dikkat çekici oyuncusu haline geldi. Bu hafta Burnley’e konuk olacak Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Burnley – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Nathan Ferguson’un sakatlığı devam ediyor.

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: Nick Pope, Charlie Taylor, Ben Mee, Phil Bardsley, Matthew Lowton, Tarkowski, Westwood, Gudmundsson, McNeil, Ashley Barnes, Chris Wood

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Van Aanholt, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

İddaa Tahmini

Crystal Palace, maçın favorisi. Turf Moor’da Burnley karşısında puan alabilirler. Benteke ve Gallagher önderliğinde en az beraberlik kopartacaklarını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.28

Rexbet Oranı: 02 (ç), Oran 1.46

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, yine puan almayı başardı. Turf Moor’da Burnley ile 3-3 berabere kaldılar. Burnley’de Cornet’in attığı gol görülmeye değerdi.