Celta Vigo Villarreal İddaa Tahmini 20.11.2021

İspanya La Liga’da Cumartesi günü 4 maç oynanacak. Günün ilk maçında Celta Vigo evinde, Villarreal’i konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Celta Vigo Villarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Celta Vigo kazanır 2.75, beraberlik 3.40, Villarreal kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Celta Vigo Alt Sıralarda

Celta Vigo, son 3 maçtan galibiyet çıkartamadı. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Barcelona ile 3-3 berabere kaldılar. İlk yarıyı 3-0 geriye kapatan Celta Vigo, 90+6’da Iago Aspas’ın attığı golle maçı 3-3 tamamladı ve 1 puan almayı başardı. La Liga’da son 3 maçta 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Eduardo Coudet’in öğrencileri, düşme hattının 1 puan üzerinde yer alıyor. Bu hafta Villarreal’i konuk edecek Celta Vigo’da Renato Tapia kart cezalısı.

Villarreal Moral Buldu

Villarreal, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Getafe’yi 1-0 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Unai Emery’nin öğrencileri, bu sezon 3. Galibiyetini elde etti. La Liga’da 16 puan toplayan Villarrea, 12. Sırada yer alıyor. Düşme hattının 4 puan üzerindeler. Bu hafta Celta Vigo’ya konuk olacak Villarreal’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Celta Vigo – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Renato Tapia kart cezalısı.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Denis Suarez, Iago Aspas, Santi Mina

Villarreal'in 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Danjuma

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımında savunması sorunlu. Gollü bir maç bekliyorum. Balaidos’da karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, Balaidos’dan 1 puan ile döndü. Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldılar. Gol var tercihimiz ise kazandı.