Elche Real Betis Bahis Tahmini 21.11.2021

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Elche bu hafta evinde, Real Betis’i ağırlayacak. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Elche ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Elche kazanır 3.50, beraberlik 3.40, Real Betis kazanır ise 2.21 olarak açıklanmış.

Elche 5 Maçtır Kazanamıyor

Elche’de kötü gidişat devam ediyor. La Liga’da alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Elche, milli araya da puan kaybı ile girdi. Mallorca deplasmanına konuk olan Fran Escriba’nın ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bu sezon La Liga’da sadee 2 galibiyet alabilen Elche, topladığı 11 puan ile düşme hattında yer alıyor. Üst üste 5 maçtır kazanamıyorlar ve kümede kalma mücadelesi veriyorlar. Bu hafta Real Betis’i konuk edecek Elche’de Fidel’in sakatlığı var.

Real Betis Telafi Peşinde

Real Betis, son 2 haftada beklenmedik puan kayıpları yaşadı. Atletico Madrid ve Sevilla’ya karşı işleri kolay değidi ama yine de puan almaları bekleniyordu. Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e 3-0 kaybeden Real  Betis, milli maç arasından önceki hafta ise Benito Villamarin’de Sevilla’ya 2-0 mağlup oldu. Endülüs derbisinde alınan mağlubiyet ile moraller bozuk. Bu hafta Elche’ye konuk olacak Real Betis’de Rodri sakat. Guido Rodriguez ise kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Elche – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Fidel’in sakatlığı var. Real Betis’de Rodri sakat. Guido Rodriguez ise kart cezalısı.

Elche'nin 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Badia, Cifu, Calvo, Josema, Josan, Mfulu, Fidel, Marcone, Rigoni, Nino, Lucas Boye

Real Betis'in 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Martin Montoya, Victor Ruiz, Marc Bartra, Jose Portillo, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Real Betis, maçın favorisi. Son 2 maçta beklenmedik kayıplar yaşadılar ama formsuz Elche’yi mağlup ederler ve son 2 maçlık kötü gidişatı telafi ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.86

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.21

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis’in kazanmasını bekliyordum. Elche’yi deplasmanda 3-0 ile geçtiler moral buldular.