Dynamo Kiev – Bayern Münih İddaa Tahmini 23.11.2021

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde, 23 Kasım Salı akşamı Dynamo Kiev ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. E Grubu 5. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 20:45‘te, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Dynamo Kiev galibiyetine 11.50, beraberliğe 6.75, Bayern Münih galibiyetine ise 1.27 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 7.40, beraberliğe 4.80, konuk ekibe ise 1.16 oran veriyor.

Dynamo Kiev Grupta Dibe Vurdu

Ukrayna Premier Ligi’nde zirveyi bırakmayan Dynamo Kiev, ilk 13 haftadan namağlup çıkmasının ardından, Milli ara öncesi evinde Vorskla’ya 2-1 mağlup olarak, ligde ilk mağlubiyetini alırken, Milli ara dönüşü Chernomorets karşısında aldığı 6-1’lik galibiyetle birlikte, tekrar zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Dynamo Kiev, Mircea Lucescu yönetiminde adım adım Ukrayna Premier Lig şampiyonluğuna ilerlerken, Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise 4 hafta sonunda en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Gruba 0-0’lık Benfica mağlubiyetiyle başlayan ev sahibi, Bayern Münih’e 5-0 mağlup olduktan sonra, Barcelona’ya hem iç sahada hem de deplasmanda 1-0’lık skorlarla mağlup oldu. 4 maçta gol dahi atamayan ev sahibi, son 2 hafta hem 2.’lik için hem de 3. sıra için mucize arayacak.

Bayern Münih Şampiyonluğa Göz Kırptı

Şampiyonlar Ligi sahnesinde Bayern Münih rüzgarı eserken, Nagelsmann’ın öğrencileri Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’da beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Augsburg’a deplasmanda 2-1 kaybeden Bayern, maç boyunca galibiyete daha yakın bir oyun ortaya koysa da, gol fırsatları cömertçe harcandı ve lider haftayı puansız kapattı. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise 4’te 4 yapan Almanya temsilcisi, 4 maçta tam 17 gol atmayı başarırken, sadece Benfica’ya son maçta 2 gol şansı verdi. Grup performansıyla şampiyonluğa göz kırpan Bayern Münih, bu hafta ilk maçta 5-0 mağlup ettiği Dynamo Kiev karşısında kazanarak, rakiplerini beklemeden zirveyi garantilemek için Ukrayna deplasmanında olacak.

Maç Bilgileri

Dynamo Kiev – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele NSK Olimpijskyj Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dynamo Kiev’de Besedin ve Popov sakat. Bayern Münih cephesinde Choupo-Moting, Cuisance, Gnabry, Kimmich, Musiala Covid19 sebebiyle karantinada. Upamecano, Sule ve Tillman’ın ise sakatlığı bulunuyor.

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Denys Boyko, Mykolenko, Zabarnyi, Syrota, Kedziora, Sydorchuk, Pena, Tsygankov, Lednev, Andriyevskiy, Shkurin.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Pavard, Stanisic, Hernandez, Davies, Leroy Sane, Sabitzer, Coman, Goretzka, Lewandowski, Müller.

Şampiyonlar Ligi sahnesinde ilk 4 haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyan Bayern Münih, Ukrayna deplasmanından farklı galibiyetle dönerek, grupta liderliği garanti altına alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.58

Best10 Oranı: H2, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih deplasmanda Lewandowski ve Coman’ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken, ikinci yarıda kalesinde tek gole izin verdi ve deplasmanda kazanma alışkanlığını sürdürdü.