Günün İddaa Kuponu 24.11.2021

24 Kasım Çarşamba günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesini kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Beşiktaş – Ajax: H2, 1.94 (iddaa) – 2.18 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu‘nda son 2 haftaya girilirken, temsilcimiz Beşiktaş evinde lider Ajax‘ı ağırlayacak. 24 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:30‘da başlama düdüğü çalınacak mücadele EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. Beşiktaş cephesinde UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda çıkılan 4 maç pahalıya mal oldu. Türkiye Süper Ligi’nin son şampiyonu sezona iyi bir başlangıç yaparken, Sergen Yalçın yönetiminde ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup çıkmayı başardı. Ancak Siyah Beyazlıların Şampiyonlar Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte, Beşiktaş kötü gidişata çare bulamadı. C Grubu’nda en zayıf halka olmaktan kurtulamayan Beşiktaş, 4 mağlubiyetle en alt sıraya demir atarken, kalesinde gördüğü 12 gole sadece 2 golle karşılık verebildi. Süper Lig sahnesinde ise ev sahibi adına üst üste gelen Hatayspor, Trabzonspor ve Alanyaspor mağlubiyetleri moralleri bozdu. Liderin 10 puan gerisinde 9. sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, grubu lideri Ajax karşısına devler sahnesi umutlarını tamamen yitirerek çıkıyor. Ajax, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda son 2 haftaya en yakın rakibinin 6 puan üzerinde lider giriyor. İstanbul deplasmanına liderliği garantilemek için çıkacak olan Ajax, ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Beşiktaş karşısında mutlak favori. Grupta 4’te 4 yapmayı başaran Hollanda temsilcisi, attığı 14 golle dikkat çekiyor. Kalesinde ise sadece 2 gole izin veren konuk ekip, Şampiyonlar Ligi’nin en iyi performans grafiklerinden birine sahip. Erik ten Hag önderliğinde harika bir oyun ortaya koyan Ajax, rakipleri karşısında çok rahat gol pozisyonuna girerken, savunmada ise kolay kolay hata yapmıyor. Kağıt üzerinde grubun favorisi Dortmund’u hem iç sahada hem de deplasmanda farklı skorlarla mağlup etmeyi başaran Ajax, güven vermeye devler sahnesinde devam ediyor. Şampiyonlar Ligi C Grubu’nun lideri Ajax, zor günler geçiren Beşiktaş’ı İstanbul deplasmanında zorlanmadan mağlup edecek ve grupta liderliğini garantileyecektir.

Manchester City – PSG: İY 0, 2.18 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; 24 Kasım Çarşamba akşamı, Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde, Manchester City ile PSG kozlarını paylaşacak. A Grubu 5. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 23:00‘te, EXXEN platformundan naklen yayınlanacak. İngiltere Premier Ligi’nde 8 maçlık yenilmezlik serisini Crystal Palace mağlubiyetiyle kaybeden Manchester City, zirve yarışından kopmadı ve Milli ara öncesi Manchester United deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönerken, Milli aranın ardından Everton’ı 3-0 mağlup etti. Zirvenin yalnızca 3 puan gerisinde yoluna devam eden Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’na ise lider devam ediyor. 4 maçtan 3 galibiyet alan Pep Guardiola’nın öğrencileri, tek mağlubiyetini PSG karşısında alırken, bitime 2 hafta kala evinde PSG ile karşılaşacak. Zirve yarışının kaderini değiştirecek mücadelede City iç saha avantajına sahip. Fransa Ligue 1’de Milli ara dönüşü zor dakikalar yaşayan PSG, 10 kişi kaldığı Nantes karşısında Messi’nin harika performansıyla 3-1’lik galibiyete uzandı. Konuk ekip 10 kişi devam ettiği mücadelede skor 1-1 devam ederken, Arjantinli yıldızın kilidi çözmesiyle kazandı. Messi’nin yaşadığı üst üste sakatlıkların ardından PSG’nin eli fazlasıyla güçlendi. Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 4 hafta sonunda bileği bükülmeyen ve 8 puanı bulunan PSG, lider Manchester City’i deplasmanda mağlup ederek, liderlik koltuğunu geri almak istiyor. PSG yıldızların takıma dönemsiyle çok formda. Yıldızlar topluluğunun düellosunda, iki takımda liderlik için sahada olacak. İngiliz devi Manchester City ve Ligue 1’in lideri PSG, bu zorlu maçın ilk yarısında beraberliği koruyacaktır.

FC Sheriff – Real Madrid: H2, 1.50 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nun lideri Real Madrid, 24 Kasım Çarşamba akşamı FC Sheriff deplasmanına konuk olacak. EXXEN platformundan futbol severlerin naklen yayınlanacağı mücadelenin başlama saati 23:00. Moldova temsilcisi FC Sheriff’in Şampiyonlar Ligi rüyası devam ediyor. Tarihinde ilk kez devler sahnesinde boy gösteren FC Sheriff, ilk 2 maçta Real Madrid ve Shakhtar Donetsk’i mağlup etmeyi başarırken, son 2 hafta İnter karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerle, liderlik koltuğundan 3. sıraya geriledi. Moldova Ulusal Ligi’nde son 13 haftadan namağlup ayrılan FC Sheriff, Şampiyonlar Ligi’nde bitime 2 hafta kala, ilk maçta 2-1 mağlup ettiği Real Madrid ile karşılaşacak. İspanya La Liga’nın lideri Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda son 2 haftaya lider giriyor. İspanya La Liga’da 3 haftadır kazanan konuk ekip, Milli ara dönüşü Granada’yı deplasmanda 4-1 mağlup etti. Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ise alınan üst üste Shakhtar Donetsk galibiyetleri Real Madrid’i zirveye taşıdı. Evinde 2-1, deplasmanda ise 5-0 kazanan konuk ekip, en yakın rakibi İnter’in 2 puan üzerinde son 2 haftaya lider giriyor. Carlo Ancelotti ve öğrencileri iki kulvarda birden uzun süredir puan kaybetmezken, hücum hattından harika performansı zirve için göz kırptı. Haftaya lider giren Real Madrid, iki kulvarda birden yükselen bir ivme yakaladı. İspanya La Liga’nın lideri Şampiyonlar Ligi sahnesinde zirveyi bırakmayacak ve deplasmanda rahat kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.34

Bets10 Bahis Oranı: 8.99