Antalyaspor Alanyaspor Bahis Tahmini 27.11.2021

Spor Toto Süper Lig’de iç sahada etkili sonuçlar almayı başaran Antalyaspor evinde, Alanyaspor’u konuk edecek. Zorlu mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Antalya Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Antalyaspor ve Alanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Antalyaspor kazanır 2.78raberlik 3.65anyaspor kazanır ise 2.68 olarak açıklanmış.

Antalyaspor İç Sahada Galibiyet Peşinde

Antalyaspor’un 2 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Üst üste Giresunspor ve Altay karşısında kazanmayı başaran Kırmızı Beyazlılar, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Hatayspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-1 kaybeden Nuri Şahin’in öğrencileri, bu sezon Süper Lig’de 6. Mağlubiyetini yaşadı. 15 puana sahip olan Akdeniz ekibi, düşme hattının sadece 3 puan üzerinde bulunuyor. Bu sezon Süper Lig’de 4 galibiyete sahip olan Antalyaspor, bu 4 galibiyetin 3’ünü iç sahada elde etti. Bu hafta konuk edecekleri Alanyaspor karşısında da kazanmayı hedefliyorlar. Maç öncesinde Antalyaspor’da eksik bulunmuyor.

Alanyaspor Evinde Kazandı

Alanyaspor, Süper Lig’de 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’ı 2-0 ile geçmeyi başardılar. Khouma Babacar ve Famara Diedhiou’nun golleriyle 3 puanı alan Bülent Korkmaz’ın öğrencileri, Süper Lig’de 4. Sıradaki yerini korudu. Lider Trabzonspor’un 9 puan gerisinde yer alan Alanyaspor, bu sezon kalesinde 21 gol gördü ve ligin en fazla gol yiyen 5 takımdan biri olduklarını belirtelim. Bu hafta Akdeniz derbisinde Antalyaspor ile karşılaşacak olan Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Antalyaspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Antalyaspor'un 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Bahadır Öztürk, Veysel Sarı, Kudryashov, Andrea Poli, Deni Milosevic, Fredy, Amilton, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Antalyaspor evinde, etkili bir takım diyebiliriz. Alanyaspor’da geçen hafta aldığı galibiyet ile moral buldu. Önemli hücum oyuncularına sahipler. Antalya’da karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor, haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza attı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’u 3-0 ile geçmeyi başardılar.