Newcastle United Norwich City İddaa Tahmini 30.11.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Bu sezon galibiyeti bulunmayan Newcastle United iç sahada, Norwich City ile karşılaşacak. 22.30’da başlayacak mücadele S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Newcastle United ile Norwich City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Newcastle United galibiyetinin 1.93, beraberlik tercihinin 3.70, Norwich City galibiyetinin ise 4.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Newcastle United Galibiyet Arıyor 

Newcastle United’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de Arsenal deplasmanına konuk olan Newcastle United, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Jonjo Shelvey’in şutları dışında çok fazla pozisyon bulamadıklarını belirtelim. Premier Lig’de bu sezon küme düşme adayları arasında başı çeken Newcastle United, sadece 6 puan toplayabildi ve ligin son sırasında yer alıyor. Geride kalan 13 karşılaşmada henüz galibiyet alma başarısı gösteremediler. Eddie Howe yönetiminde de 2 maça çıkan Newcastle United, son 2 maçında sadece Brentfor karşısında 1 puan alabildi. Bu hafta Norwich City’i konuk edecek Newcastle United’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Norwich City 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Norwich City, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Wolverhampton ile golsüz berabere kaldılar. Carrow Road’da maçın başından sonuna dek üstün oynayan taraf Norwich City idi ama bir türlü galibiyet golünü bulamadılar. Eddie Howe’un göreve gelmesiyle çıkışa geçen Norwich City, son 2 maçından 4 puan çıkarttı. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri Southmapton’ı 2-1 mağlup etmeyi başarmışlardı. Premier Lig’de ise son 3 maçından 7 puan çıkartan Norwich City, bu hafta lig sonuncusu Newcastle United’a konuk olacak. Maç öncesinde Norwich City’de Mathian Normann’ın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Newcastle United – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norwich City’de Mathian Normann’ın sakatlığı bulunuyor.

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Manquillo, Ciaran Clarck, Federico Fernandez, Jamal Lewis, Joseph Willock, Miguel Almiron, Jonjo Shelvey, Longstaff, Saint Allan Maximin, Callum Wilson

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Grant Hanley, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Milot Rashica, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

Newcastle United’ın bu sezon Premier Lig’de galibiyeti yok. Artık kazanmaları şart. Norwich City karşısında kazırlar ve Premier Lig’de ilk galibiyetini elde ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.71

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.93

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcsatle United, öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. Norwich City, Pukki’nin şık golüyle St. James Park’tan 1 puan ile döndü.