Osasuna Elche Bahis Tahmini 29.11.2021

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Osasuna evinde, Elche’yi ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 23.00’te başlayacağını ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Osasuna ile Elche zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 1.86, beraberlik tercihinin 3.50, Elche galibiyetinin ise 4.75 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osassuna 5 Maçtır Kazanamıyor

Osasuna, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Atletico Madrid deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. La Liga’da son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Jagoba Arasate’nin ekibi, son 3 maçtan da puan alamadan ayrıldı. Son 5 karşılaşmada ise galibiyet alamayan bir Osasuna var. Geçen hafta Atletico Madrid deplasmanında da skor üretemediler ve gol atamama serileri 4 maça çıkmış oldu. İspanya La Liga’da 10. Sıraya kadar gerileyen Osasuna, bu hafta Elche karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Osasuna’da Juan Perez ve Robert Ibanez sakat olan isimler.

Elche Vasatı Aşamıyor

Elche, La Liga’nın vasat takımlarından biri diyebiliriz. Ligde 14 hafta geride kaldı ve Elche’nin sadece 2 galibiyeti bulunuyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Real Betis’e 3-0 kaybettiler. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Elche, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Son 6 karşılaşmadan da galibiyet alamadan ayrılan Elche, düşme adayları arasında bulunan takımlardan biri. Bu sezon deplasmanda oynadıkları karşılaşmalarda sadece Getafe karşısında kazanabildiler. Bu hafta Osasuna’ya konuk olacak Elche’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Maç Bilgileri

Osasuna – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osasuna’da kaleci Sergio Herrera’nın sakatlığı bulunuyor. Real Sociedad’da Nacho Monreal, Mikel Oyarzabal ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları bulunuyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Nacho Vidal, David Garcia, Aridane Hernandez, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Loepz, Enric Gallego

Elche'nin 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Enzo Roco, Pedro Bigas, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Josan, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Luacs Perez

İddaa Tahmini

Osasuna, maçın favorisi. Son 4 karşılaşmada gol dahi atamadılar ama El Sadar’da taraftarı önünde reaksiyon göstermelerini bekliyorum. Osasuna, 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna’da puan kayıpları devam etti. İç sahada konuk ettikleri Elche ile 1-1 berabere kaldılar.