İnter – Spezia İddaa Tahmini 01.12.2021

1 Aralık Çarşamba akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde 15. hafta heyecanı yaşanırken, Türkiye saati ile 20:30‘da, İnter evinde Spezia‘yı konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İnter galibiyetine 1.19, beraberliğe 7.50, Spezia galibiyetine ise 15.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

İnter Doludizgin

İtalya Serie A Ligi’nin 14. haftasında Venezia deplasmanına konuk olan İnter, Hakan Çalhanoğlu ve Lautaro Martinez’in golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanırken, hem lider ile 4 puan farkını korudu, hem de 2. sıradaki Milan’ın puan kaybettiği haftada kazanarak, puan farkını 1’e indirdi. İtalya Serie A Ligi’nde Milli ara dönüşü namağlup lider Napoli’ye ilk Serie A Ligi mağlubiyetini tattıran Simone Inzaghi’nin öğrencileri çok formda. İnter sadece ligde değil, Şampiyonlar Ligi sahnesinde de kazanma alışkanlığını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içi Shakhtar Donetsk’i 2-0 mağlup eden İnter, gruptan lider çıkmak için son hafta Real Madrid deplasmanına çıkacak. İnter cephesinde Edin Dzeko, Hakan ve Lautaro Martinez çok formda.

Spezia Deplasmanda Maç Kazanamadı

Konuk ekip Spezia ise Milli ara dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde üst üste mağlubiyetler aldı. Atalanta deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle dönmesinin ardından, evinde Bologna’yı konuk eden Thiago Motta’nın öğrencileri, gol fırsatlarını bir türlü değerlendiremezken, mücadeleden 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı. 14 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başarabilen Spezia, düşme potasından sadece 1 puan uzaklıkta. Maç kazanmakta zorlanan konuk ekip, henüz deplasmanda maç kazanmayı başaramadı.

Maç Bilgileri

İnter – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Eriksen, Kolarov, Sanchez, Vidal ve de Vrij sakat. Spezia cephesinde ise Bourabia ve Leo Sena’nın sakatlığı bulunuyor.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Dimarco, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Joaquin Correa, Dzeko, Perisic.

Spezia’nın ilk 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Jacopo Sala, Bastoni, Erlic, Amian, Nikolaou, Verde, Maggiore, Kovalenko, Gyasi, N’Zola.

İtalya Serie A Ligi’nin en golcü takımı İnter, ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Spezia karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirecek ve zorlanmadan kazanacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.54

Best10 Oranı: H1, Oran 1.74

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter evinde Gagliardini ve Lautaro Martinez’in golleriyle zorlanmadan kazandı. Ev sahibi kayıpsız zirve takibini sürdürürken, Spezia karşısındaki performansıyla bizleri yanıltmadı.