Lyon – Reims İddaa Tahmini 01.12.2021

Lyon, Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda Reims‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 16. haftası kapsamında 1 Aralık Çarşamba akşamı sahne alacak olan mücadele, Türkiye saati ile 23:00‘te beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Lyon galibiyetine 1.48, beraberliğe 4.75, Reims galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.30 oran kazandırıyor.

Lyon Yeniden Üst Sıra Savaşında

Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde olaylı bir haftayı geride bırakan Lyon, 5. dakikada yaşanan taraftar olayları nedeniyle tatil edilen Marsilya derbisinin ardından, önce UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda harika performansını sürdüren ev sahibi, Brondby deplasmanından 3-1’lik galibiyetle döndü, ardından Fransa Ligue 1 sahnesinde Montpellier’i deplasmanda 1-0 mağlup etti. Lyon sezon başından itibaren UEFA Avrupa Ligi’nde harikalar yaratmış ancak, Fransa Ligue 1 sahnesinde bir türlü istikrar sağlayamamıştı. Son hafta alınan galibiyet ev sahibini tekrar üst sıra mücadelesinin içerisine sokarken, Lyon evinde galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Reims Son Haftalarda Etkisini Arttırdı

Konuk ekip Reims, Fransa Ligue 1’in son haftalarında yükselişe geçti. 3 haftaya kadar düşme potasının içerisinde yer alan konuk ekip, son 3 haftadan 5 puanla çıkmayı başarırken, 14. sıraya kadar yükseldi ve son 3 sıra ile puan farkını 3’e çıkardı. Monaco ve Strasbourg karşısında alınan beraberlikler yükselişin sinyallerini verirken, geçtiğimiz hafta evinde Clermont’u ağırlayan Oscar Garcia’nın öğrencileri, Konan’ın enfes golüyle 3 puana uzandı. Bitime saniyeler kala enfes bir golle galibiyet hedefine ulaşan Reims, son 3 haftada sadece 1 gol yedi. Konuk ekipte hem hücum hem de savunma hattı ilk 12 haftanın aksine, son 3 haftada oldukça etkili.

Maç Bilgileri

Lyon – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Millot. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon takımında Diomande, Dubois, Pintor ve Reine-Adelaide sakat. Reims cephesinde ise Doucoure, Hornby, Munetsi ve Zeneli’nin sakatlığı bulunuyor.

Lyon’nun ilk 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Pollersbeck, Emerson, Malo Gusto, Castello Lukeba, Paqueta, Aouar, Bruno, Mathis Cherki, Cornet, Shaqiri, Ekambi.

Reims’in ilk 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Gravillon, Abdelhamid, Ghislain Konan, Faes, Dion Lopy, Valon Berisha, Chavalerin, Cassama, El Bilal Toure, Mbuku.

Milli ara dönüşü iki kulvarda birden galibiyetler alan Lyon, Fransa Ligue 1’de üst sıralar için yeniden umutlanırken, taraftarı önünde ağırlayacağı Reims karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims deplasmanda Wout Faes ve Hugo Ekitike’nin golleriyle kazandı. Lyon cephesinde ise Ekambi’nin golü puan için yeterli olmadı.