Lens – PSG İddaa Tahmini 04.12.2021

4 Aralık Cumartesi akşamı, Fransa Ligue 1‘in 5. sırasında yer alan Lens ile lider PSG kozlarını paylaşacak. Başlama düdüğü Türkiye saati ile 23:00‘te çalınacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bollaert-Delelis Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Lens galibiyetine 4.75, beraberliğe 4.33, PSG galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.56, 2.5 Alt 2.50 olarak verilmiş.

Lens 3 Haftadır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’in 16. haftasında Clermont deplasmanına konuk olan Lens, maça baskılı bir başlangıç yaparken, 12. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. İlk yarının son 4 dakikasında beraberlik golünü kalesinde gören Lens, ikinci yarının hemen başında Fofana ile üstünlüğü yakalasa da, tekrar skoru korumayı başaramadı. 2-2’lik Angers beraberliğinin ardından, Clermont deplasmanından da aynı sonuçla dönen Franck Haise’nin öğrencileri, son 3 haftayı puan kayıplarıyla geçirdi ve 5. sıraya kadar gerilerken, liderin 15 puan gerisine düştü. Lens 16 hafta sonunda ilk kez 3 maçlık galibiyet hasreti yaşıyor.

Lider PSG Puan Kaybetti

Lider PSG, Neymar’ın yokluğunda iç sahada ilk puan kaybını yaşadı. Fransa Ligue 1’de Nice maçına kadar evinde çıktığı tüm maçları kazanan konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise Nice ile golsüz berabere kaldı. Neymar’ın yokluğu konuk ekipte fazlasıyla hissedildi. 4 maçlık galibiyet serisinin ardından puan kaybeden Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, 2 puan kaybetse de yoluna lider devam ediyor. En yakın rakibinin 12 puan üzerinde yer alan PSG, galibiyetlerine en yakın rakip rakiplerinden Lens karşısında devam etmek istiyor. PSG dış sahada son 2 maçını Bordeaux ve Saint Etienne galibiyetleriyle noktaladı.

Maç Bilgileri

Lens – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi François Letexier. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens takımında Machado ve Said sakat. PSG cephesinde ise Draxler, Herrera, Letellier, Neymar ve Wijnaldum’un sakatlığı bulunuyor.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Gradit, Gael Kakuta, Cahuzac, Fofana, Doucoure, Corentin Jean, Sotoca.

PSG’nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Donnarumma, Bernat, Kehrer, Marquinhos, Danilo Pereira, Eric Dina, Hakimi, Messi, Idrissa Gueye, Mbappe, Angel Di Maria.

Fransa Ligue 1’de zirvenin yakın takipçilerinden Lens ve lider PSG’nin bu hafta çıkacağı zorlu mücadelede, puan kaybetse dahi skor üreteceğini düşünüyorum. Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.46

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider PSG, Neymar’ın yokluğunda puan kayıplarını sürdürdü. Konuk ekip Lens karşısında mağlubiyetten Wijnaldum’un son dakika golüyle kurtuldu ve deplasmanda etkisiz kaldı.