İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.12.2021

10 Aralık Cuma günü için Almanya Budesliga, Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi’nde haftanın açılış mücadelelerini kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Genoa – Sampdoria: KGVAR, 1.61 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Genoa evinde Sampdoria‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nde 17. haftanın açılış mücadelesi, 10 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45‘te, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 16. haftasında Juventus deplasmanına konuk olan Genoa, kalesinde gördüğü 27 isabetli şuta karşılık dahi veremezken, haftayı 2-0’lık mağlubiyetle noktaladı ve kötü gidişatına tam gaz devam etti. Son 13 haftanın tamamında puan kaybeden ev sahibi, 16 haftalık fikstürden ise sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Düşme potasına dahil olmasının ardından kötü gidişata çare olarak göreve Andriy Shevchenko’yu getiren Genoa, yeni hocasıyla 4 haftadan 1 puan çıkarabildi. Sadece Udinese deplasmanından golsüz beraberlikle dönebilen ev sahibi, kalesinde gördüğü 31 golle, Serie A Ligi’nin en kötü 2. savunma performansını ortaya koydu. İtalya Serie A Ligi’nde alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden bir diğer takım ise Sampdoria oldu. 16 hafta sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik, 9 mağlubiyetle 15 puan toplayan konuk ekip, düşme potasının 5 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Son 2 hafta Fiorentina ve Lazio karşısında 3-1’lik mağlubiyetlere razı gelen Sampdoria, 2 haftadır savunmada kötü performanslar sergiliyor. Maçlara iyi başlamakta zorlanan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, iki haftadır çıktığı maçların ilk yarısında 3’er gol yedi. Kötü gidişata son vermek isteyen konuk ekip, bu hafta düşme hattındaki Genoa karşısına çıkacak. Kalesini gole kapatmakta zorlanan ve sergilediği kötü savunma performanslarıyla alt sıralardan kurtulmayı başaramayan iki takımın, bu haftada kalesinde gol göreceğini düşünüyorum.

Köln – Augsburg: MS 1, 1.46 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da 14. hafta heyecanı yaşanırken, haftanın ilk maçında Köln ile Augsburg karşı karşıya gelecek. 10 Aralık Cuma günü sahne alacak mücadeleyi Türkiye saati ile 22:30‘da, beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Köln, son 4 haftadan namağlup çıkmayı başardı. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyet alan Baumgart ve öğrencileri, 2 hafta önce Mönchengladbach karşısında harika bir galibiyete imza atarken, 4-1’lik zaferin ardından, geçtiğimiz hafta Arminia Bilefeld deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Deplasmanda üstün bir futbol sergileyen ve Salih Özcan ile 1-0 öne geçmeyi başaran Köln, evine 1-1’lik beraberlikle döndü. Ev sahibi galibiyet adına son haftalarda zorlansa da, rakiplerine de geçit vermedi ve ligin orta sıralarında yer aldı. Köln bu hafta Augsburg karşısına 9. sırada çıkacak. Geçtiğimiz hafta evinde Bochum’u konuk eden Augsburg, Almanya Bundeslgia’nın 14. haftasını 3-2’lik mağlubiyetle kapattı. İlk yarıda kötü bir performans ortaya koyan Markus Weinzierl’in öğrencileri, ilk yarıdaki kötü futbolunun faturasını 3-0 geriye düşerek öderken, ikinci yarıdaki iyi futbol hataları telafi edemedi. Gregoritsch ve Caligiuri’nin golleri farkı 1’e indirse de, evinde puan alamayan konuk ekip, düşme hattının içerisinde yer aldı. Almanya Bundesliga’nın 16. sırasında yer alan ve geçtiğimiz hafta önemli savunma hatalarına imza atan Augsburg, zor günler geçirdiği bu süreçte Köln deplasmanına konuk olacak. Son haftalarda rakibinin çok üzerinde bir performans grafiği ortaya koyan Köln, taraftarı önünde galibiyet adına denenmeye değer taraf. Ev sahibi sahaya 4 maçlık yenilmezlik serisiyle çıkacak.

Nantes – Lens: MS 2, 2.20 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından 10 Aralık Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 18. hafta mücadelesinde, Nantes ile Lens kozlarını paylaşacak. Nantes cephesinde geçtiğimiz hafta 5 haftadır devam eden puan kayıpları, Yves Allainmat deplasmanında son buldu. Ev sahibi 5 maçlık galibiyet hasretiyle Lorient deplasmanına konuk olurken, 83. dakikada sahneye Wylan Cyprien çıktı ve 1-0’lık galibiyete uzandı. Maç boyunca savunma ağırlıklı bir futbol sergileyen Nantes, rakip kalede etkili olduğu ilk pozisyonda galibiyet golünü buldu. Ev sahibi savunmada çok iyi bir direnç gösterse de, hücum hattındaki performans ise güven vermedi. Düşme hattından 10 puan uzaklıkta, rahat bir konumda yer alan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, galibiyetlerine devam ederek, puan farkını korumak istiyor. Fransa Ligue 1’in 17. haftasında lider PSG karşısına çıkan Lens, ezeli rakibine maç boyunca zor anlar yaşatmayı başarırken, kaleci Navas’ı geçmekte zorlandı. Fofana’nın golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran konuk ekip, galibiyeti son dakika golüyle kaçırdı. 1-1’lik beraberlikle haftayı kapayan Lens, galibiyet hasretini 4 haftaya çıkarsa da, sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri verdi. Son 3 haftadan 3 beraberlikle ayrılan Franck Haise’nin öğrencileri, Ligue 1 sahnesinde 5. sıraya kadar gerilerken, lider ile puan farkı 15. Üst sıraların iddialı takımı, puan kayıplarına Nantes deplasmanında son vermek istiyor. Hem genel performans grafiği hem de son maçtaki futboluyla rakibinin aksine umut vermeyi başaran Lens, deplasmandan 3 puanla dönerek, puan kayıplarına son verecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.17

Bets10 Bahis Oranı: 7.68