TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Kasımpaşa İddaa Tahmini 11.12.2021

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Başakşehir iç sahada, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak olup, Ben Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.,,

Başakşehir ile Kasımpaşa zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Başakşehir galibiyetinin 1.68, beraberlik tercihinin 4.25, Kasımpaşa galibiyetinin ise 5.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Başakşehir Zirve Takibinde 

Başakşehir, son haftaların en formda takımlarından biri. Emre Belözoğlu’nun göreve gelişiyle müthiş bir çıkış yakalayan İstanbul ekibi, son haftalarda önemli puanlar topladı. Geçtiğimiz hafta sonu Hatayspor deplasmanına konuk olan Başakşehiri, Daniel Aleksic (2) ve Stefano Okaka’nın golleriyle rakibini 3-0 mağlup etti ve yenilmezlik serisini sürdürdü. Emre Belözoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte 7 Süper Lig maçına çıkan Başakşehir, bu karşılaşmalarda henüz mağlubiyet yaşamadı. 7 maçlık süreçte 6 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. Tam 19 puan toplayan İstanbul ekibi, zirve yarışına ortak oldu diyebiliriz. Bu hafta iç sahada Kasımpaşa’yı konuk edecek Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Kasımpaşa Sürpriz Peşinde

Kasımpaşa, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Süper Lig’de iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden Hakan Kutlu’nun öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Umut Bozok’un attığı golle 1 puanı kurtaran Kasımpaşa, bu hafta Başakşehir deplasmanına konuk olacak. Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Kasımpaşa, geride kalan 15 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildi ve düşme hattında yer alıyorlar. Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 7 deplasman maçından da galibiyet çıkartamayan Kasımpaşa’nın bu hafta Başakşehir karşısında işi bir hayli zor olacak. Maç öncesinde Kasımpaşa’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Başakşehir – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Alexandru Epureanu, Leo Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Ndayishimiye, Mahmut Tekdemir, Deniz Türüç, Edin Visca, Daniel Aleksic, Stefan Okaka

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Michal Travnik, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

İddaa Tahmini

Başakşehir, ligin en formda takımlarından biri. Süper Lig’de son 7 maçta mağlubiyet yaşamadılar ve tam 19 puan topladılar. Kasımpaşa karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir’in çıkışı devam etti. Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçen Başakşehir, ilk 4 iddiasını devam ettirdi.