Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims – Saint Etienne İddaa Tahmini 11.12.2021

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 11 Aralık Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00‘te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 18. hafta mücadelesinde, Reims ile Saint Etienne kozlarını paylaşacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Reims galibiyetine 2.20, beraberliğe 3.30, Saint Etienne galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.32, 2.5 Alt 1.64 oran kazandırıyor.

Reims 4 Hafta Sonra Mağlup

Angers karşısında son 56 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda olan Reims, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Fransa Ligue 1’de yakaladığı 4 haftalık yenilmezlik serisiyle Angers’i evinde konuk eden Reims, mücadele 0-0’lık beraberlikle devam ederken, Berisha’nın kırmızı kartıyla yıkıldı. İkinci yarıda 1-0 geriye düşen ev sahibi, Ekitike ile beraberliği yakalasa da, skoru koruyamadı. 4 haftalık yenilmezlik serisi Reims’i düşme potasından uzak tutmayı başarsa da, geçtiğimiz haftayı puansız kapatan ev sahibi, tekrar düşe potasının 5 puan uzağında, tehlike hattında yer aldı. Reims çabuk toparlanarak, eski günlerine dönmek istiyor.

Zayıf Halka Saint Etienne

Fransa Ligue 1 sahnesinde 17. hafta sona ererken, Saint Etienne en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. Konuk ekip haftalardır ligin en dibinden kurtulmayı başaramazken, son 3 haftanın tamamında mağlup oldu. 17 haftada 2 galibiyeti bulunan Saint Etienne, son olarak geçtiğimiz hafta evinde Rennes’e 5-0 mağlup oldu. Savunmada tel tel dökülen konuk ekip, toplamda 37 gol yerken, aynı zamanda Ligue 1’in en zayıf savunma performanslarından birini de elinde bulunduruyor. Claude Puel yönetiminde kabusa bir türlü son vermeyi başaramayan Saint Etienne, hem genel performansı, hem de son maçtaki performansıyla güven vermemeye devam ediyor.

Maç Bilgileri

Reims – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Pierre Gaillouste. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims takımında Berisha kart cezalısı. Cassama, Doucoure, Hornby, Munetsi ve Zeneli sakat. Saint Etienne cephesinde ise Hamouma, Moueffek ve Neyou’nun sakatlığı bulunuyor.

Reims’in ilk 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Gravillon, Abdelhamid, Ghislain Konan, Faes, Hugo Ekitike, Dion Lopy, Chavalerin, Ilan Kebbal, El Bilal Toure, Mbuku.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Etienne Green, Sow, Kolodziejczak, Mickael Nade, Youssouf, Macon, Noupa, Bounga, Wahbi Khazri, Boudebouz, Krasso.

Son haftalarda yükselişe geçerek, düşme hattından uzaklaşan Reims, Fransa Ligue 1’in en zayıf halkası Saint Etienne karşısında haftayı galibiyetle kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims evinde rahat kazandı. Ev sahibi Ligue 1’in en zayıf halkası Saint Etienne karşısında bizleri yanıltmadı ve 18. haftayı galibiyetle kapattı. Kazananları tebrik ederiz.