Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona – Atalanta İddaa Tahmini 12.12.2021

12 Aralık Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nin 17. hafta fikstüründe bizleri, Hellas Verona ile Atalanta‘nın 3 puan mücadelesi bekliyor. S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama düdüğü Türkiye saati ile 17:00’de çalınacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 3.60, beraberliğe 4.00, Atalanta galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.10, beraberliğe 3.40, konuk ekibe ise 1.69 oran veriyor.

Verona 4 Golle Geri Döndü

Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde 2 maçta 5 puan kaybederek zor günler yaşamaya başlarken, Igor Tudor bir kez daha takımını toparladı ve Venezia deplasmanına konuk olan ev sahibi, ilk yarısını 3-0 geride kapattığı mücadeleden 4-3’lük galibiyetle döndü. Son 13 haftanın sadece 2’sinden puan çıkaramayan ev sahibi, Tudor’un göreve gelmesiyle birlikte yükselişe geçti. Özellikle hücum hattında harika bir performans grafiği ortaya koyan Hellas Verona, gol gücünü geçtiğimiz hafta bizlere bir kez daha ispatladı. 10. sırada bulunan ve yakaladığı ivme ile üst sıralara tırmanmaya devam etmek istiyor.

Atalanta Son Haftalara Damga Vurdu

İtalya Serie A Ligi’nde 16. haftayı Napoli deplasmanında 3-2’lik galibiyetle kapatan Atalanta, aldığı 3 puanla birlikte rakibini liderlik koltuğundan etmeyi başarırken, yenilmezlik serisini 9 haftaya çıkardı. Son 5 maçtan ise 5 galibiyet alan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, Serie A Ligi’nde son haftalara damga vurdu. Lider ile puan farkını 4’e indiren Atalanta, Şampiyonlar Ligi’ne veda ederek Serie A Ligi’ne geri dönerken, yükselişini sürdürmek istiyor. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam etmek zorunda olan Atalanta, Napoli karşısında sergilediği futbolla, Serie A Ligi’nde son haftaların en güven veren takımlarından biri olmaya devam ediyor.

Maç Bilgileri

Hellas Verona – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Juan Luca Sacchi. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona takımında Dawidowicz, Frabotta ve Hongla sakat. Atalanta cephesinde ise Gosens’in sakatlığı bulunuyor.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Bosko Sutalo, Casale, Koray Günter, Faraoni, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Dawidowicz, Giovanni Simeone.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Zappacosta, Luis Palomino, Maehle, Merih Demiral, Malinovskyi, Freuler, Roon, Pasalic, Koopmeiners, Zapata.

İtalya Serie A Ligi’nin en formda takımı Atalanta, 9 haftalık yenilmezlik serisini Hellas Verona deplasmanında galibiyetle taçlandıracak ve zirve takibine tam gaz devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta zorlu deplasmandan 3 puanla çıkmayı başardı. Konuk ekibe galibiyeti getiren goller Miranchuk ve Koopmeiners’den geldi. Kazananları tebrik ederiz.