Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Southampton Bahis Tahmini 15.12.2021

İngiltere Premier Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Southampton deplasmanda, Crystal Palace’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek. 

Crystal Palace ve Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 2.34, beraberlik 3.40, Southampton kazanır ise 3.20 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Evinde Kazandı 

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta Selhurst Park’ta konuk ettiği Everton’ı rahat geçti. Connor Gallagher’in etkili oyunu ile 3-1 kazanan Patrick Vieira’nın öğrencileri, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Taraftarı önünde iyi bir performans gösteren ve haklı bir galibiyet alan Crystal Palace, bu hafta ise Southampton’ı konuk edecek. Premier Lig’de bu sezon iç sahada sadece tek mağlubiyet alan Crystal Palace, 2 hafta önce Aston Villa’ya 2-1 mağlup olmuştu. Bu sezon Premier Lig’de 19 puan toplayan Crystal Palace 12. sırada yer alıyor. Bu hafta Southampton’ı konuk edecek Crystal Palace’da James McArthur ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor. 

Southampton Çıkış Arıyor 

Southampton, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Arsenal deplasmanından puan çıkartmayı başaramadı. Emirates’den 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri, Premier Lig’de son haftalarda çok etkisiz. Üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Southampton, düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. 18. sıradaki Burnley ile aralarında 5 puanlık fark var. En son galibiyetini Ekim ayının başında Aston Villa karşısında alan Southampton, son 5 maçlık süreçte sadece 2 puan toplayabildi. Bu hafta Crystal Palace’a konuk olacak Southampton’da Fraser Forster ve Stuart Armstrong’un sakatlıkları sürüyor.

Maç Bilgileri

Crystal Palace – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da James McArthur ve Nathan Ferguson’un sakatlıkları devam ediyor. Southampton’da Fraser Forster ve Stuart Armstrong’un sakatlıkları sürüyor.  

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Nathaniel Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Marc Guehi, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: McCarthy, Walker Peters, Vestergaard, Jack Stephens, Bednarek, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Moussa Djenepeo, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta Everton’ı 3 golle geçti. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Southampton karşısında da galibiyet alacaklarını düşünüyorum. Crystal Palace kazanır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.34

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace ile Southampton, Selhurst Park’ta yenişemedi. Karşılaşma 2-2’lik beraberlik ile bitti.