Hellas Verona – Empoli İddaa Tahmini 15.12.2021

15 Aralık Çarşamba akşamı İtalya Kupası 2. Tur kapsamında bizleri, Hellas Verona ile Empoli‘nin karşı karşıya geleceği mücadele bekliyor. Türkiye saati ile 17:00‘de sahne alacak mücadeleye Marc’Antonio Bentegodi Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Hellas Verona galibiyetine 1.87, beraberliğe 3.75, Empoli galibiyetine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.57, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Hellas Verona Kupaya Odaklandı

İtalya Serie A Ligi’nde Igor Tudor’un göreve gelişiyle birlikte yükselişe geçen Hellas Verona, rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. Ev sahibi üst üste 3 mağlubiyetle başladığı lig maratonunda, Tudor’un göreve gelmesiyle birlikte son 14 haftadan sadece 3 mağlubiyet aldı. Tudor ile özellikle hücum hattında iyi performanslara imza atan ev sahibi, 14 haftada 30 gol bulmayı başardı. Serie A Ligi’nin 12. haftasında 2-1 mağlup ettiği Empoli ile İtalya Kupası 2. Turu’nda karşı karşıya gelecek olan Hellas Verona, henüz İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralardan uzak kalırken, kupada yoluna devam etmek istiyor.

Empoli Çok Formda

İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Empoli, son 4 haftalık fikstürden 10 puanla çıkmayı başarırken, yenilmezlik serisi konuk ekibi 8. sıraya kadar taşıdı. Ligin yeni temsilcileri arasında en iyi 17 haftalık performansa sahip olan Empoli, son 7 haftada ise tek mağlubiyet alırken, bu mağlubiyeti Hellas Verona deplasmanında 2-1’lik skorla aldı. Son olarak Napoli engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Aurelio Andreazzoli’nin öğrencileri, rüştünü şampiyonluğun güçlü adayı karşısında bir kez daha ispatlarken, İtalya Kupası 2. Tur kapsamında Hellas Verona’dan intikamını almak istiyor. Konuk ekip mağlup olduğu maçın aksine, bu hafta çok daha formda.

Maç Bilgileri

Hellas Verona – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi F. Dionisi. Mücadele Marc’Antonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Bosko Sutalo, Casale, Koray Günter, Faraoni, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Dawidowicz, Giovanni Simeone.

Empoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Luperto, Marchizza, Ismajli, Nicolas Haas, Bandinelli, Bajrami, Stojanovic, Haas, Cutrone, Mancuso.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu kupa mücadelesinde, formda iki takımında rakip fileleri zorlanmadan havalandıracağını düşünüyorum. Tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 3-4

Maç Sonu Editör Yorumu: 7 gol, 1 kırmızı karta sahne olan mücadelede, karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Empoli, 4 golle tur biletini almayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.