Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mainz – Hertha Berlin İddaa Tahmini 14.12.2021

beIN CONNECT ekranlarından 14 Aralık Salı akşamı Türkiye saati ile 22:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga‘nın 16. hafta mücadelesinde, Mainz ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Opel Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Mainz galibiyetine 1.83, beraberliğe 3.75, Hertha Berlin galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda.

Mainz Evinde 4 Haftadır Kaybetmiyor

Mainz, Almanya Bundesliga’da ilk 15 haftayı 6 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle tamamlarken, Bo Svensson yönetiminde topladığı 21 puanla 8. sırada yer aldı. Son 7 haftada yükselen bir performans grafiğine sahip olan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Bayern Münih deplasmanına konuk olurken, lider karşısında ilk yarıyı Karim Onisiwo’nun golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda ise Mainz’ın lidere gücü yetmedi. Skoru korumayı başaramayan ve 2-1 mağlup olan Svensson’un öğrencileri, deplasmanda üst üste 2. mağlubiyetini alırken, iç sahada ise 4 maçlık yenilmezlik serisi sergiledi. İç sahada ligin en az gol yiyen takımı olurken, Bundesliga’da ev sahipliği avantajını en iyi kullanan 5 takımdan 1’i olmayı başardı.

Hertha’da Tayfun Korkut Etkisi

Konuk ekip Hertha Berlin, bildiğimiz gibi 2 hafta önce teknik adam değişikliğine gitmiş ve göreve Tayfun Korkut’u getirmişti. Adım adım düşme hattına gerilemesinin ardından, çareyi teknik adam değişikliğinde arayan Berlin, yeni hocasıyla 2 haftada 4 gol atmayı başarırken, hanesine 4 puan yazdırdı. Stuttgart karşısından 2-0 geriden gelerek, 2-2’lik beraberliği yakalayan Hertha Berlin, geçtiğimiz hafta ise evinde ağırladığı Arminia Bielefeld’i, Jovetic ve Slke’nin golleriyle 2-0 mağlup etti. 15 hafta sonunda 18 puana ulaşan konuk ekip, düşme hattı ile puan farkını 2’ye çıkartırken, yeni teknik adamıyla özellikle hücum hattında iyi performanslar sergilemeyi başardı.

Maç Bilgileri

Mainz 05 – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Opel Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mainz 05 takımında Kohr, Lucoqui ve St. Juste sakat. Hertha Berlin cephesinde Dardai, Jarstein, Klunter ve Mittelstadt’ın sakatlığı bulunuyor.

Mainz 05’in ilk 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Niakhate, Brosinski, Bell, Silvan Widmer, Nebel, Martin, Barreiro, Tauer, Seon Lee, Burkardt.

Hertha Berlin’in ilk 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Zeefuik, Torunarigha, Niklas Stark, Pekarik, Suat Sardar, Boateng, Ascacibar, Tousart, Cunha, Jastrzembski.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iç sahadaki etkisini ispatlayan Mainz ve son haftalarda yükselişe geçen Hertha Berlin’in, bu zorlu 90 dakikada skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ev sahibi Mainz taraftarı önünde rahat kazandı. Rakip filelere tam 4 gol göndererek, hücum hattında harikalar yaratan ev sahibi, savunmada ise hataya izin vermedi.