Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg – Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 19.12.2021

Almanya Bundesliga sahnesinde 19 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 17:30′da, 17. hafta heyecanı başlarken, Freiburg sahasında Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS HD 4 ve Nesine.com, tivibu SPOR 3.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Freiburg galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.60, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Freiburg Düşüşünü Sürdürdü

Almanya Bundesliga’da 16. haftayı Union Berlin deplasmanında golsüz beraberlikle geçiren Freiburg, son 6 haftalık fikstürde tam 14 puan kaybederken, liderin 17 puan gerisine düştü. Christian Streich’in öğrencileri ilk 10 haftadan namağlup çıkmayı başarırken, seri lider Bayern Münih karşısında 6 hafta önce son buldu. Lider karşısında mağlup olmasına rağmen, sergilediği futbolla ne kadar formda olduğunu ispatlasa da, kaybedilen serinini ardından Freiburg bir türlü istikrar sağlayamadı. Son 6 haftada tek galibiyetini Mönchengladbach karşısında 3 hafta önce 6-0’lık skorla alan ev sahibi, son 2 haftada ise önce Hoffenheim’a mağlup oldu, ardından Union Berlin ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Freiburg ilk 5 içerisinde yer alsa da, son haftalarda zor günler geçiriyor.

Bayer Leverkusen’den Üst Üste Hatalar

Almanya Bundesliga’nın son 2 haftasında karşı karşıya geldiği Frankfurt ve Hoffenheim karşısında 2-0’lık üstünlük yakalayarak, galibiyete çok yakınlaşan Bayer Leverkusen, 90 dakikalar sona erdiğinde önce Frankfurt’a 5-2 mağlup oldu, ardından Hoffenheim ile 2-2 berabere kaldı. 4 maçlık yenilmezlik serisinin ardından gelen üst üste puan kayıpları, Dortmund ile birlikte liderlin en yakın takipçisi olmayı başaran konuk ekibi, liderin 15 puan gerisine taşıdı. 3. sırada yer alan Leverkusen, hücum hattında tam not alırken, savunmada ise son haftaların en güven vermeyen takımlarından biri oldu. 180 dakika sonunda kalesinde 7 gole engel olamayan Gerardo Seoane ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da çok kritik hatalara imza attı. Konuk ekip artık yükselişe geçmek liderin yoluna rahat devam etmesine engel olmak istiyor.

Maç Bilgileri

Freiburg – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Gulde, Keitel ve Schmid sakat. Bayer Leverkusen cephesinde ise Diaby kart cezalısı. Bakker, Baumgartlinger ve Fosu-Mensah’ın sakatlığı bulunuyor.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Kübler, Günter, Dominique Heintz, Roland Sallai, Yeong, Eggestein, Grifo, Höler.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Tapsoba, Tah, Palacios, Amine Adli, Wirtz, Amiri, Frimpong, Lucas Alario, Patrik Schick.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarına rağmen, üst sıralarda kalmayı başaran Freiburg ile Bayer Leverkusen, 3 puan hedefiyle çıkacağı zorlu mücadelede verdikleri skor katkılarıyla 2.5 gol barajının aşılmasını sağlayacaktır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.48

Best10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.69

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 3 gole sahne olan mücadelede, Freiburg ve Bayer Leverkusen buldukları gollerle bizleri yanıltmadı. Mücadeleden 3 puanı alan ise ev sahibi Freiburg oldu. Kazananları tebrik ederiz.