LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Barcelona İddaa Tahmini 21.12.2021

İspanya La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Sevilla iç sahada, Barcelona’yı konuk edecek. Karşılaşma saat 23.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Sevilla ile Barcelona takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Sevilla galibiyetine 2.45, beraberlik tercihine 3.40, Barcelona galibiyetine ise 2.95 verildiğini görüyoruz.

Sevilla Dikkat Çekiyor

İspanya La Liga’da son haftaların formda takımlarından biri olan Sevilla, geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Atletico Madrid’i 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Lucas Ocampos, yine şapkadan tavşan çıkardı ve Sevilla’ya 3 puanı getirdi. La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Julen Lopetegui’nin öğrencileri, bu hafta ise Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Sevilla’da Jesus Navas, Suso, En Nesyri ve Marcos Acuna’nın sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona 3 Puan Peşinde

Barcelona, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Elche’yi 3-2 ile geçmeyi başardılar. 2-0’dan 2-2’ye gelen karşılaşmada, Nicolas Gonzalez’in golüyle 3 puanı alan Barcelona, La Liga’da 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. İlk 4 umutlarını koruyan Barcelona, bu hafta Sevilla deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Barcelona’da Sergi Roberto ve Ansu Fati’nin sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Sevilla – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da En Nesyri, Jesus Navas ve Marcos Acuna’nın sakatlıkları devam ediyor. Barcelona’da Sergi Roberto ve Ansu Fati’nin sakatlıkları bulunuyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Yassine Bono, Gonzalo Montiel, Jules Kounde, Diego Carlos, Karim Rekik, Thomas Delaney, Joan Jordan, Fernando, Oliver Torres, Lucas Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Dest, Clement Lenglet, Oscar Mingueza, Gerard Pique, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Philip Coutinho, Ousman Dembele, Memphis Depay

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Sevilla, son haftalarda çok etkili. Barcelona ise geçen hafta Elche’yi mağlup etti ve üst sıra takibini sürdürdü. Ramon Sanchez Pizjuan’da karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, iç sahada konuk ettiği Barcelona ile 1-1 berabere kaldı. La Liga’da son 4 maçta 10 ğuan toplamayı başardılar.