Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Norwich City Bahis Tahmini 28.12.2021

İngiltere Premier Lig’de son haftaların formsuz takımlarından biri olan Crystal Palace evinde, Norwich City ile karşılaşacak. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Crystal Palace ve Norwich City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Crystal Palace kazanır 1.57, beraberlik 4.20, Norwich City kazanır ise 6.30 olarak açıklanmış.

Crystal Palace Etkisiz Kaldı

Crystal Palace, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Tottenham deplasmanından puansız döndü. Sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Patrick Vieira’nın öğrencileri, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Premier Lig’de oynadıkları son 5 karşılaşmanın 4’ünde puan kaybı yaşayan Crystal Palace, 12. sıraya kadar geriledi. Geçen hafta Tottenham karşısında haklı bir yenilgi aldılar ve hiçbir varlık gösteremediler. Bu hafta Norwich City’i konuk edecek Crystal Palace’da Wilfred Zaha, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Norwich City 4 Maçtır Mağlup

Norwich City, üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Arsenal’ı konuk eden Norwich City, sahadan 5-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Arsenal karşısında yokları oynayan Dean Smith’in öğrencileri, son haftalarda da çok kötü sonuçlar alıyor. Premier Lig’de oynadıkları son 6 karşılaşmada galibiyet alamayan Norwich City, son 4 maçından ise mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’in en büyük düşme adayı olarak gösterilen Norwich City’nin bu hafta Crystal Palace karşısında da puan alabileceğini düşünmüyorum. Maç öncesinde Norwich City’de Milot Rashica’nın sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Crystal Palace – Norwich City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Wilfred Zaha, kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Norwich City’de Milot Rashica’nın sakatlığı devam ediyor.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Jack Butkand, Joel Ward, James Tomkins, Gary Cahill, Marc Guehi, Luka Milivojevic, Cheikhou Kouyate, Will Hughes, Conor Gallagher, Jordan Ayew, Christian Benteke

Norwich City'nin ilk 11’i Belli mi?

Norwich City’nin muhtemel kadrosu: Tim Krul, Max Aarons, Ben Gibson, Ozan Kabak, Dimitris Giannoulis, Onel Hernandez, Todd Cantwell, Kenny McLean, Pierre Melou, Kieran Dowell, Teumu Pukki

İddaa Tahmini

Norwich City, son haftalarda çok formsuz. Premier Lig’de oynadıkları son 4 maçtan da puan çıkartamadılar. Crystal Palace’da istikrarsız sonuçlar alıyor ama ligin son sırasındaki Norwich City’i mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace, ilk 25 dakikada bulduğu gollerle 3 puanı aldı. Norwich City’i Selhurst Park’ta 3-0 mağlup ettiler.