Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Manchester City İddaa Tahmini 29.12.2021

İngiltere Premier Lig‘de iç sahada oynadığı son 2 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Brentford bu hafta evinde, Manchester City‘i konuk edecek. Karşılaşma saat 23.15’de başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Brentford ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brentford kazanır 20.00, beraberlik 8.30, Manchester City kazanır ise 1.16 olarak açıklanmış.

Brentford Puansız Döndü

Premier Lig’de geçtiğimiz hafta Brighton deplasmanına konuk olan Thomas Frank’ın öğrencileri, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son haftalarda istikrarsız sonuçlar almaya başlayan Brentford, Premier Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildi. İç sahada Everton ve Watford’u mağlup etmeyi başardılar. Bu hafta ise lider Manchester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Brentford’da David Raya, Mathias Zanka, Kristoffer Ajer ve Charlie Goode’nin sakatlıkları devam ediyor. Christian Norgaard’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Manchester City Moralli

Manchester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Leicester City’i konuk eden Manchester City, sahadan 6-3’lük galibiyet ile ayrılmayı başardı. Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alan Pep Guardiola’nın öğrencileri, yoluna doludizgin devam ediyor. Son 9 maçından da galibiyet ile ayrılan Manchester City, en yakın takipçisi Liverpool’un 6 puan önünde liderliğini sürdürmekte. Bu hafta ise Brentford deplasmanına konuk olacaklar ve karşılaşmanın net favorisiler. Maç öncesinde Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones’un sakatlıkları bulunuyor.

Maç Bilgileri

Brentford – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.15’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da David Raya, Mathias Zanka, Kristoffer Ajer ve Charlie Goode’nin sakatlıkları devam ediyor. Christian Norgaard’ın ise kart cezalısı olduğunu belirtelim. Manchester City’de Kyle Walker ve John Stones’un sakatlıkları bulunuyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Frank Onyeka, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Raheem Sterling, Gabriel Jesus

İddaa Tahmini

Manchester City’nin rahat bir galibiyet almasını bekliyorum. Son 9 maçından da galibiyet ile ayrılan Guaridola’nın ekibi, Brentford deplasmanında da farklı kazanır ve liderliğini sürdürür.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.25

Best10 Oranı: H2, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, üst üste 10. galibiyetini elde eti. Brentford deplasmanında tek golle kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular.