Chauvigny – Marsilya İddaa Tahmini 02.01.2022

Fransa Kupası Son 32 Turu‘nda heyecan hız kesmeden devam ediyor. 2 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadelede, Chauvigny ile Marsilya kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS HD 2.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Chauvigny galibiyetine 23.00, beraberliğe 8.00, Marsilya galibiyetine ise 1.12 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.45, 2.5 Alt 2.75 oran kazandırıyor.

Sürpriz Takım Chauvigny

Fransa’da amatör olarak mücadele eden Chauvigny, tarihi bir başarıya imza attı ve adını Fransa Kupası Son 32 Turu’na yazdırdı. 32 takımın kaldığı bu zorlu serüvende ev sahibi için turnuvanın en sürpriz takımı diyebiliriz. Sırasıyla Tourangeau, Le Havre, ve Chartres’i elemeyi başararak, Monaco’nun rakibi olan Chauvigny, 3 maçta yediği 1 gole 3 golle karşılık verdi. Pascal Picard yönetiminde çıkacağı Monaco karşısında sürpriz arayacak olan ev sahibi, şuana kadar büyük bir başarı örneği gösterse de, Marsilya seviyesinden çok uzakta. Chauvigny takımının sürprizlerinde sona geldiğimizi düşünüyorum.

Marsilya’da Yüzler Gülüyor

Fransa Ligue 1’de sezonun ilk yarısı sona ererken, konuk ekip Marsilya liderin en yakın takipçisi olmayı başardı. 18 haftadan 9 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle 33 puan toplayan Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, 1 maç eksiğiyle 3. sırada yer alırken, Nice ile aynı puana sahip. Lider PSG’nin ise 13 puan gerisinde kalan ekip, ilk yarının en etkili takımlarından birisi olmayı başardı. Özellikle Cengiz ve Payet’in sakatlıklarını atlatmasıyla birlikte gücüne güç katan Marsilya, Fransa Kupası Son 32 Turu’nda en kolay kuralardan birini çekti. Amatör olarak mücadele eden Chauvigny ile karşı karşıya gelecek olan ekip, hem üst tura yükselmek, hem de Fransa Ligue 1’in başlamasına sayılı günler kala moral depolamak istiyor.

Maç Bilgileri

Chauvigny – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Jerome Brisard. Mücadele Beaublanc Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Chauvigny’nın ilk 11’i Belli mi?

Chauvigny’nın muhtemel kadrosu: Julien Caillaud, Sylla, Ndomba, Murat Türk, Zasamba, Cisse, Ramdane, Unjanqui, Biaka, Ayadi, Lerbet.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Cengiz Ünder, Arkadiusz Milik, Payet.

Fransa Ligue 1’de şampiyonluk için mücadele eden ve 3. sırada yer alan Marsilya, Fransa Kupası’nda kolay kuranın avantajını değerlendirecek ve amatör takım Chauvigny karşısında zorlanmadan kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2 (-2), Oran 1.85

Rexbet Oranı: MS 2 (-2), Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya deplasmanda Milik, Cengiz ve Harit’in golleriyle galibiyete uzandı. 3 farkla kazanan Marsilya deplasmanda bizleri yanıltmadı.