Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih – Mönchengladbach İddaa Tahmini 07.01.2022

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih evinde Mönchengladbach’ı konuk edecek. 7 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30‘da bizleri bekleyen mücadele beIN SPORTS HD 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.38, beraberliğe 5.50, Mönchengladbach galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.31, 2.5 Alt 3.60 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Liderliği Bırakmıyor

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, sezonun 2. yarısını ezeli rakibi Mönchengladbach karşısında açacak. Almanya Bundesliga’da ilk 17 haftadan 14 galibiyet, 1 beraberlikle 43 puan toplamayı başaran ev sahibi, en yakın rakibi Dortmund’un 9 puan üzerinde devre arasına lider girdi. 34 yaşındaki teknik adam Julian Nagelsmann’ı takımın başına getiren ev sahibi sadece Bundesliga’yı değil aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nu domine etmeyi başardı. Gruptan 6’da 6 yaparak çıkan Bayern Münih’te iki kulvarda birden şampiyonluğun en net favorisi olarak gösterilirken, sezonun 2. yarısının başlamasına sayılı günler kala gelen üst üste Covid 19 vakaları, ev sahibinde moralleri bozdu. Takım içerisinde 4 oyuncu bir antrenörün testleri pozitif çıktı. Robert Lewandowski 17 haftada 19 gol atarak Bundesliga sahnesine damgasını vururken, şüphesiz ev sahibinde bir golcüden çok daha fazlasını ifade ediyor. Formda Bayern Münih, galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Mönchengladbach 5 Maçtır Kazanamıyor

Mönchengladbach cephesinde teknik adam Adi Hütter’in tahtı sallanıyor. Sezon başında göreve büyük umutlarla gelen tecrübeli teknik adam, konuk ekibi ilk 17 hafta sonunda 14. sıradan kurtaramadı. İlk yarıyı küme düşme tehlikesi içerisinde geçiren Mönchengladbach, düşme hattından sadece 3 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. Son 5 lig sınavından 1 puan çıkarabilen konuk ekip, kalesinde tam 18 gole engel olamadı ve son haftaların en zayıf performans grafiğini ortaya koydu. Sezonun ikinci yarısına lider Bayern Münih deplasmanında merhaba diyecek olan konuk ekipte teknik adam Adi Hütter’in son maçı olabilir. İlk 5 hedefiyle sezona başlayan, 17 hafta sonunda düşme hattının hemen üzerinde yer alan Mönchengladbach, ligde hayata geri dönmek için bu dev maçı fırsat olarak görüyor.

Maç Bilgileri

Bayern Münih – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Choupo-Moting, Coman, Goretzka, Stanisic, Tolisso ve Upamecano’nun sakatlığı bulunuyor. Neuer, Sane ve Richards ise karantina altında. Mönchengladbach takımında Beyer ve Hofmann sakat. Bennetts, Scally, Doucoure ve Zakaria ise karantinada.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Pavard, Niklas Süle, Hernandez, Davies, Serge Gnabry, Jamal Musiala, Joshua Kimmich, Lewandowski, Müller.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Bensebaini, Matthias Ginter, Kouadio Kone, Lainer, Neuhaus, Wolf, Laszlo Benes, Hermann, Lars Stindl, Alassane Plea.

Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısına lider girecek olan Bayern Münih, harika performans grafiğini ezeli rakibi Mönchengladbach karşısında rahat bir galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.73

Best10 Oranı: H1, Oran 1.91

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Covid 19 nedeniyle sahaya bir çok yıldızından yoksun çıkan Bayern Münih, ezeli rakibi Mönchengladbach karşısında mağlubiyete razı gelirken, sezonun ikinci yarısının başladığı haftada bizleri yanılttı.