Chelsea Chesterfield İddaa Tahmini 08.01.2022

İngiltere FA Cup 3. Tur maçında Premier Lig devi Chelsea evinde, Ulusal Lig takımı olan Chesterfield’ı ağırlayacak. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 5 kanalından ekranlara gelecek.

Chelsea ve Chesterfield arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Chelsea kazanır 1.04, beraberlik 13.00, Chesterfield kazanır ise 34.00 olarak açıklanmış.

Chelsea Rahat Kazanmalı

Chelsea, geçtiğimiz hafta içi İngiltere Lig Kupası’nda Tottenham ile karşı karşıya geldi. Stamford Bridge’de rakibini 2-0 mağlup etmeyi başaran Maviler, biraz olsun moral buldu. Premier Lig’de son haftalarda puan kayıpları yaşayan Thomas Tuchel’in öğrencileri, lider Manchester City’nin 10 puan gerisine düştü. Bu hafta sonu ise FA Cup 3. turunda Chesterfield’ı konuk edecekler. Turun net favorisi olarak gösterilen Chelsea’de kaleci Edouard Mendy, milli takım kampında. Ben Chilwell ve Reece James ise sakat olan isimler.

Chesterfield İçin Yolun Sonu

Chesterfield, İngiltere Ulusal Lig’de mücadele eden takımlardan biri. Ulusal Lig’in en güçlü takımı olarak dikkat çekiyorlar. Geride kalan 20 haftada sadece tek mağlubiyeti bulunan Chesterfield, liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Lynn Town’ı konuk eden Gary Caldwell’ın öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu hafta sonu FA Cup 3. turunda Chelsea’ye konuk olacak Chesterfield, bir önceki turda Salford’u 2-0 mağlup etmeyi başardı. Maç öncesinde Chesterfield’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Chelsea – Chesterfield Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve Tivibu Spor 5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de kaleci Edouard Mendy, milli takım kampında. Ben Chilwell ve Reece James ise sakat olan isimler.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Kepa Arrizzabalaga, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Antonio Rüdiger, Marcos Alonso, Jorginho, Mateo Kovacic, Hakim Ziyech, Mason Mount, Christian Pulusic, Hudson Odoi,

Chesterfield'ın ilk 11’i Belli mi?

Chesterfield’ın muhtemel kadrosu: Scott, Loach, Gavin Gunnig, Tyrone Williams, Saido Khan, Emmanuel Oyeleke, Curtis James Weston, Jeff King, Alex Whittle, Calvin Miller, Liam Mandaville, Kabongo Tshimanga

İddaa Tahmini

Chelsea, turun net favorisi. Rotasyona gitseler bile, çok rahat kazanmaları gereken bir karşılaşma. Ulusal Lig takımı olan Chesterfield karşısında gollü bir galibiyet alırlar. En az 4 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.37

Rexbet Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.53

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, farka gitti. Chesterfield’ı 5-1 ile geçen Maviler, bir üst turun yolunu tuttu.