Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta – İnter İddaa Tahmini 16.01.2022

İtalya Serie A Ligi‘nin lideri İnter, 16 Ocak Pazar günü Atalanta deplasmanına konuk olacak. 22. haftanın en dikkat çeken kritik mücadelesi, Türkiye saati ile 22:45‘te, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye Azzurri d’Italia Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Atalanta galibiyetine 2.95, beraberliğe 4.00, İnter galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.63, 2.5 Alt 2.35 olarak verilmiş.

Atalanta Yeniden Zirve Yarışında

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı sona ererken yaşanan puan kayıpları Atalanta cephesinde moralleri bozsa da, ev sahibi sezonun ikinci yarısına fırtına gibi bir başlangıç yaparak, şampiyonluk yarışında rüştünü ispatladı. 10 maçlık yenilmezlik serisini kaybetmesinin ardından, sezonun ikinci yarısını Udinese deplasmanında açan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, haftayı 6-2’lik galibiyetle noktaladı. Liderin 8 puan gerisinde yer alan Atalanta, hafta içi çıktığı İtalya Kupası Son 16 Turu’nda ise Venezia’yı 2-0 mağlup etmeyi başarırken, üst üste galibiyetler ev sahibinde moralleri yerine getirdi. Lider İnter’i evinde ağırlayacak olan Atalanta, sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı rakibi karşısında, puan farkını azaltmak adına galibiyet arayacak.

İnter Harika Bir Sezon Geçiriyor

İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter, son 12 haftaya namağlup performansıyla damga vururken, son 8 haftadan 8 galibiyetle çıkarak, rakiplerine göz açtırmadı. Sezonun ikinci yarısına Lazio karşısında aldığı derbi galibiyetiyle başlayan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, geride bıraktığımız hafta içi ise Juventus’un ellerinde İtalya Süper Kupası’nı alarak devam etti. Süper Kupa sahibi olarak lider olduğu İtalya Serie A Ligi’ne dönecek olan konuk ekip, Şampiyonlar Ligi dahil tüm kulvarlarda harika bir sezon geçiriyor. Hakan Çalhanoğlu, Dzeko ve Martinez 3’lüsü hücum hattında harikalar yaratırken, İnter’in uzun süredir bileğini bükebilen olmadı. En yakın rakiplerinden Atalanta karşısına çıkacak olan konuk ekip, zirvedeki yerini ve puan farkını korumak istiyor.

Atalanta – İnter Maç Bilgileri

Atalanta – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Davide Massa. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Gosens ve Zapata sakat. İnter cephesinde ise Cordaz ve Satriano’nun sakatlığı bulunuyor.

Atalanta’nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Zappacosta, Luis Palomino, Maehle, Merih Demiral, Malinovskyi, Freuler, Roon, Pasalic, Koopmeiners, Luis Muriel.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, D’Ambrosio, Skriniar, Dumfries, Dimarco, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Joaquin, Lautaro Martinez, Perisic.

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adayı İnter, en yakın rakiplerinden Atalanta karşısına lider çıkarken, deplasmanda hata yapmayacak ve harika performansını galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.96

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider İnter zorlu deplasmanda 1 puanla yetindi. Son haftaların formda takımı galibiyet hedefine ulaşmayı başaramasa da, en yakın rakibine deplasmanda kaybetmemeyi başardı.