Köln – Hamburg İddaa Tahmini 18.01.2022

Almanya DFB Kupası Son 16 Turu‘nda, Köln ile Hamburg karşı karşıya gelecek. 18 Ocak Salı akşamı Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 20:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

RheinEnergie Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Köln galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.00, Hamburg galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda.

Köln 3 Hafta Sonra Mağlup

Almanya Bundesliga’nın 19. haftasında zorlu bir fikstürle karşı karşıya kalan Köln, formunun zirvesinde çıktığı Bayern Münih karşısında 4-0’lık mağlubiyetle haftayı noktaladı. Wolfsburg, Stuttgart ve Hertha Berlin karşısında harika performanslarla kazanan Köln, lider karşısında ise etkisiz kaldı. Almanya Bundesliga’nın 9. sırasında yer alan Köln, Steffen Baumgart yönetiminde iyi sayılabilecek bir lig performansı ortaya koyarken, Almanya DFB Kupası’nda ise yoluna Son 16’da devam ediyor. Kupada Carl Zeiss Jena ve Stuttgart’ı mağlup etmeyi başaran Köln, ligde aldığı ağır mağlubiyetin ardından, kupada galibiyetle toparlanmak istiyor.

Hamburg Kolay Maç Kaybetmiyor

Almanya 2. Bundesliga temsilcilerinden Hamburg, Almanya DFB Kupası’nda Braunschweig ve Nürnberg’i mağlup ederek, Son 16 Turu’nda mücadele etmeye hak kazandı. Bundesliga ekiplerinden Köln ile karşı karşıya gelecek olan Tim Walter’in öğrencileri, Almanya 2. Bundesliga’da ise zirve mücadelesi veriyor. Yoluna liderin 6 puan gerisinde, 5. sırada devam eden konuk ekip, son 3 lig sınavından 2 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup ayrılmayı başardı. 19 haftada 2 kez mağlup olan Hamburg, Wlater yönetiminde kolay kolay maç kaybetmiyor.

Köln – Hamburg Maç Bilgileri

Köln – Hamburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Horn ve Marvin Obuz sakat. Skhiri milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almıyor. Hamburg cephesinde Ambrosius, Leibold, Rohr ve Vagnoman sakat.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Benno Schmitz, Ehizibue, Czichos, Hector, Florian Kainz, Ljubicic, Ondrej Duda, Tim Lemperle, Schindler, Modeste.

Hamburg’un 11’i Belli mi?

Hamburg’un muhtemel kadrosu: Christian Mathenia, Sorensen, Schindler, Valentini, Handwerker, Geis, Tempelmann, Dovedan, Krauss, Daehli, Shuranov.

Almanya Bundesliga ekibi Köln, son haftalarda sergilediği iyi futbolla dikkat çekiyor. Ev sahibi 2. Bundesliga’da mücadele eden Hamburg’u mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tur mücadelesinde kazanını seri penaltılar belirledi. İki takımda hem 90 dakikayı hem de uzatmaları golsüz beraberlikle tamamlarken, seri penaltılarda kazanan Hamburg oldu.