Lazio – Udinese İddaa Tahmini 18.01.2022

Lazio ile Udinese, 18 Ocak Salı akşamı İtalya Kupası Son 16 Turu‘nda karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:30‘da başlama düdüğü çalınacak olan karşılaşmayı Bets10 sitesinden canlı izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lazio galibiyetine 1.63, beraberliğe 4.20, Udinese galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.10 oran kazandırıyor.

Lazio’da Hedef Galibiyet

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısı başlarken, ilk 2 haftada 5 puan kaybeden Lazio, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Salernitana deplasmanında aldığı 3-0’lık net galibiyetle moral buldu. Ligin en zayıf halkası karşısında maç boyunca oyunu domine etmeyi başaran Maurizio Sarri’nin öğrencileri, İtalya Kupası’nda vereceği Son 16 mücadelesi öncesinde, sezonun ikinci yarısındaki en iyi performansını sergiledi. İtalya Serie A Ligi’nin 7. sırasında yer alan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 için PLay Off mücadelesi verecek olan Lazio, zaman zaman istikrardan uzak performanslar ortaya koysa da, Sarri yönetiminde 3 kulvarda birden yarışını içerisinde kalmayı başardı. Lazio, İtalya Kupası serüvenine Udinese galibiyetiyle devam etmek istiyor.

Udinese Güven Vermedi

Udinese, İtalya Serie A Ligi’nde haftayı gol pozisyonuna dahi giremeden kapattı. Juventus deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle dönen konuk ekip, 6-2’lik Atalanta mağlubiyetinin ardından kötü gidişatını tam gaz sürdürdü. Kötü gidişata çare olarak göreve gelen Gabriele Cioffi kısa süre içerisinde takımda iyi sonuçlar almayı başarırken, Udinese tekrar düşüşe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde 6 puan farkla küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, İtalya Kupası’nda sürpriz arayacak. Ascoli ve Crotone karşısında aldığı galibiyetlerle Son 16 biletini alan Udinese, zor günlerden geçtiği bu dönemde Lazio deplasmanına konuk olacak.

Lazio – Udinese Maç Bilgileri

Lazio – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesi üzerinden Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio cephesinde Acerbi ve Akpa Akpro’nun sakatlığı bulunuyor. Udinese takımında ise Pereyra’nın sakatlığı bulunuyor.

Lazio’nun ilk 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Pepe Reina, Elseid Hysaj, Luiz Felipe, Patric Gabarron, Lucas Leiva, Felipe Anderson, Marusic, Cataldi, Anderson, Immobile, Pedro.

Udinese’nin ilk 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Nuytinck, Larsen, Becao, Zeegelaar, Udogie, Deulofeu, Makengo, Tolgay Arslan, Walace, Forestieri.

İyi bir hafta geçiren Lazio, aldığı farkı galibiyetle ligde yükselişe geçti. Ev sahibi galibiyetlerine İtalya Kupası’nda devam edecek ve zor günler geçiren Udinese karşısında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio rakibine maçın normal süresinde üstünlük kurmayı başaramazken, uzatmalarda Ciro Immobile ile üstünlüğü yakaladı ve tur biletini cebine koydu.