Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille – Lorient İddaa Tahmini 19.01.2022

Fransa Ligue 1‘in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede, Lille evinde Lorient‘i konuk edecek. 19 Ocak Çarşamba günü fikstüründe yer alan karşılaşma, Türkiye saati ile 21:00‘de başlarken, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Lille galibiyetine 1.53, beraberliğe 4.33, Lorient galibiyetine ise 6.50 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.84, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Lille Derbide 1 Puanla Yetindi

Lille, Fransa Ligue 1’de harika bir seri yakalarken, son 8 haftadan namağlup çıkmayı başardı. Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan Jocelyn Gourvennec’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Marsilya derbisine 7 haftalık yenilmezlik serisiyle çıkarken, Veldorme deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönmeyi başardı. 32. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan ev sahibi, 32. dakikada Botman ile 1-0 öne geçmeyi başarsa da, Cengiz Ünder’in harika golüne engel olamadılar ve 1-1’lik beraberlikle yetindiler. 29 puanla ligin 10. sırasında yer alan ve üst sıra hedefine hala ulaşamayan Lille, yenilmezlik serisini galibiyetle taçlandırmak istiyor.

Lorient Galibiyeti Unuttu

Fransa Ligue 1’de son 13 haftayı galibiyet hasretiyle geçiren Lorient, 20 hafta sona erdiğinde Play Out hattında yer alıyor. Kötü gidişata rağmen teknik adam Christophe Pellissier ile yola devam kararı alan Lorient, son 2 hafta PSG ve Angers ile berabere kaldı. 2 maçta da rakiplerini 10 kişi yakalamasına rağmen galibiyet için yeterli olmayı başaramayan konuk ekip, 20 haftadan sadece 3 galibiyet aldı. 3 galibiyetten 1’ini aldığı Lille ile deplasmanda mücadelede edecek olan Lorient, bu hafta deplasmana galibiyeti unutmuş bir halde çıkacak. Konuk ekibin formsuz ve moralsiz çıkacağı mücadelede, Lille ise ilk maçın aksine çok daha moralli ve formda olacak.

Lille – Lorient Maç Bilgileri

Lille – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi F. Batta. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille takımında Jardim, Pied ve Weah sakat. Lorient cephesinde Bourles, Diarra, Lemoine, Loric ve Morel’in sakatlığı bulunuyor. Ouattara ise milli takım kampı sebebiyle kadroda yer almayacak.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Cheikh Niasse, Renato Sanches, Amadou Onana, David, Burak Yılmaz.

Lorient’in ilk 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Paul Nardii, Laporte, Julien Laporte, Fontaine, Fabien Stephane Boisgard, Le Fee, Mendes, Monconduit, Moffi, Caioca, Adrian Grbic.

Fransa Ligue 1’de yükselişe geçen Lille, evinde Lorient’i 8 maçlık harika seriyle konuk edecek. Ev sahibi son haftalardaki iyi performansını galibiyetle sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille evinde 3 puana 3 golle uzandı. Ev sahibi Ligue 1’de yakaladığı iyi seriyi galibiyetle sürdürürken, bu hafta bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.