Lecce Vicenza İddaa Tahmini 26.01.2022

İtalya SerieA’da heyecan devam ediyor. Ligin son sırasında yer alan Vicenza deplasmanda, Lecce’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.00’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Lecce bugün Vicenza karşısında maçın net favorisi. Rexbet oranlarını ele alırsak ev sahibi Lecce galibiyetine 1.36, beraberlik tercihine 4.75, Vicenza galibiyetine 8.00 oran veriyor.

Lecce Kazanırsa Lider

Lecce’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Cremonese’yi konuk eden Lecce, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Pordenone’yi deplasmanda 1-0 ile geçmişlerdi. İtalya Serie B’de zirve takibini sürdüren Lecce, bu hafta Vicenza’yı konuk edecek. Lecce bugün kazanırsa, puanını 40 yapacak ve Serie B’nin yeni lideri olacak. Bu sezon Via Del Mare’de mağlubiyeti bulunmayan Lecce, Vicenza karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Lecce’de Brayan Vera ve Luca Paganini’nin sakatlıkları bulunuyor.

Vicenza Düşme Adayı

Vicenza, geçtiğimiz hafta sonunun beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Cittadella ile 2-2 berabere kaldılar. Üst üste 3 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran Vicenza, bu sezon 8. Puanını aldı. İtalya Seri B’de 8 puanı bulunan Cristian Brocchi’nin öğrencileri, ligin son sırada yer alıyor ve Serie B’nin en büyük küme düşme adayı olduklarını da belirtelim. Bu hafta Lecce’ye konuk olacak Vicenza’yı zor bir 90 dakika bekliyor.

Lecce – Vicenza Maç Bilgileri

Lecce – Vicenza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Brayan Vera ve Luca Paganini’nin sakatlıkları bulunuyor.

Lecce'nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Gabriel, Fabio Lucioni, Valentin Gendrey, Anonino Gallo, Zam Majer, Kastrio Dermaku, Mario Gargiulo, Espeto, Morten Hjulmand, Massimo Coda, Francesco Di Mariano

Vicenza'nın ilk 11’i Belli mi?

Vicenza’nın muhtemel kadrosu: Matteo Grandi, Sebastien De Maio, Noicola Pasini, Matteo Bruscagin, Jordan Lukaku, Federico Proia, Filippo Ranocchia, Simone Pontisso, Alessio Da Cruz, Davide Diaw, Lukaz Teodorczyk

İddaa Tahmini

Vicenza, ligin son sırasında yer alıyor. Bu sezon sadece 2 galibiyetleri var. Lecce ise ligin en güçlü takımlarından biri. Şampiyonluğa oynayan Lecce, Vicenza karşısında farklı kazanır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.83

Rexbet Oranı: H1, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lecce, tek farkla kazandı. Vicenza’yı 2-1 mağlup ettiler ve Serie B’nin yeni lideri oldular.