LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Sevilla İddaa Tahmini 05.02.2022

İspanya La Liga’da şampiyonluk umutlarını devam ettiren Sevilla deplasmanda, Osasuna‘nın konuğu olacak. 23.00’de başlayacak karşılaşmayı Smart Spor kanalından canlı olarak seyredebilirsiniz.

Osasuna ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Osasuna kazanır 3.60, beraberlik 3.25, Sevilla kazanır ise 2.22 olarak açıklanmış.

Osauna Deplasmanda Kazandı

Osasuna, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Los Carmenes’de konuk oldukları Granada’yı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Önemli bir 3 puan elde eden Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, bu sezon La Liga’da 7. Galibiyetini elde etti. Bu hafta ise El Sadar’da Sevilla’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Osauna’da Jesus Areso ve Aridane Hernandez sakat. Darko Brasanac ve Nacho Vidal’in ise kart cezalısı olduklarını belirtelim.

Sevilla Takipte

Sevilla, lider Real Madrid’in takibini sürdürüyor. 2 hafta önce Ramon Sanchez Pizuan’da Celta Vigo’yu konuk eden Sevilla, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Devreye 2-0 geride giren Julen Lopetegui’nin ekibi, 2. Yarıda bulduğu gollerle 1 puan almayı başardı. Lider Real Madrid’in 4 puan gerisinde 2. Sırada yer alan Sevilla, şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta El Sadar’da Osasuna’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Sevilla’da Erik Lamela, Suso ve Papu Gomez sakat olan isimler.

Osasuna – Sevilla Maç Bilgileri

Osasuna – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Osauna’da Jesus Areso ve Aridane Hernandez sakat. Darko Brasanac ve Nacho Vidal’in ise kart cezalısı olduklarını belirtelim. Sevilla’da Erik Lamela, Suso ve Papu Gomez sakat olan isimler.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Juan Manuel Perez, Manuel Sanchez, David Garcia, Juan Cruz, Moncaloya, Roberto Torres, Lucas Torro, Oier Sanjurjo, Ruben Garcia, Adrian Lopez, Enric Gallego

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Diego Carlos, Jules Kounde, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Oliver Torres, Lucas Ocampos, Anthony Martial, Rafa Mir

İddaa Tahmini

Sevilla, bildiğimiz gibi şampiyonluk mücadelesi veriyor. Osasuna deplasmanında maçın favorisiler. El Sadar’da Sevilla’yı 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.22

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, yine puan kaybı yaşadı. Osasuna deplasmanında golsüz berabere kalan Sevilla, yine 2 puan bıraktı.