Hatayspor Antalyaspor İddaa Tahmini 09.02.2022

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Hatayspor evinde, Antalyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 17.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Hatayspor ile Antalyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Hatayspor galibiyetinin 2.20, beraberlik tercihinin 3.50, Antalyaspor galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Hatayspor Deplasmanda Kaybetti

Hatayspor, Süper Lig’de puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Kayserispor deplasmanına konuk olan Hatayspor, rakibine 4-3 kaybetti ve sahadan puansız ayrıldı. Üst üste 3 maçtır galibiyet alamayan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri, ilk 4 yarışından da uzaklaşmaya başladı. Bu hafta içi ise Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecekler. Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Menemenspor’u tek golle 1-0 mağlup eden Hatayspor, son 16 turunda karşılaşacağı Antalyaspor karşısında da maçın favorisi.

Antalyaspor’dan 1 Puan

Antalyaspor, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Beşiktaş ile karşılaştı. Vodafone Park’ta konuk oldukları rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Son haftalardaki galibiyet hasreti devam etti ama Beşiktaş karşısında alınan 1 puan ile biraz olsun moral buldular. Süper Lig’de 8 maçtır galibiyet alamayan Nuri Şahin’in ekibi, düşme hattında yer alıyor. Türkiye Kupası’nda bu hafta Hatayspor deplasmanına konuk olacak Antalyaspor, bir önceki turda Giresunspor’u 2-1 mağlup ederek tur atlamıştı. Maç öncesinde Antalyaspor’da Ufuk Akyol’un sakatlığı devam ediyor.

Hatayspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.30’da A SPOR kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Fatih Kuruçuk, Burak Öksüz, Kamil Ahmet Çörekçi, Ruben Riberio, Mehdi Boudjemaa, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Fedor Kudryashov, Güray Vural, Andrea Poli, Fredy, Doğukan Sinik, Houssam Ghacha, Gökdeniz Bayrakdar, Haji Wright

İddaa Tahmini

Hatayspor, turun favorisi. Antalyaspor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Hatayspor’da formda değil ama turun favorisiler. Ömer Erdoğan ve ekibinden galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.96

Best10 Oranı: MS 1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor’da kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor’a 2-0 kaybettiler ve Türkiye Kupası’ndan elendiler.