Nice Marsilya İddaa Tahmini 09.02.2022

Fransa Kupası Çeyrek Final Turu‘nda 9 Şubat Çarşamba akşamı Nice ile Marsilya kozlarını paylaşacak. Son yarı finalistin belirleneceği dev maç Türkiye saati ile 23:15‘te başlarken, beIN SPORTS ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Nice galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.25, Marsilya galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.95 olarak verilmiş.

Nice Rotasını Kupaya Çevirdi

Nice cephesinde harika seri Allianz Riviera’da sona erdi. Geçtiğimiz hafta milli ara dönüşü evinde Clermont’u ağırlayan ev sahibi, PSG karışışında aldığı kupa zaferinin ardından, son haftalarda zor günler geçiren Clermont karşısında etkisiz kaldı ve 1-0’lık skorla mağlup oldu. PSG karşısında zorlu bir sınav veren ve maçı penaltılarla kazanan ekip, 120 dakikalık zorlu maçın yorgunluğunu Ligue 1’de fazlasıyla hissetti. Liderin en yakın takipçileri arasında yer alan Galtier’in öğrencileri, bu sonuçla birlikte PSG’nin 14, Marsilya’nın ise 1 puan gerisine düştü. Şampiyonluk şansı giderek azalan ev sahibi, Fransa Kupası’nda çeyrek finalist olmayı başarırken, kupanın favorisi PSG’yi eleyerek, Marsilya ile birlikte şampiyonluğun favorisi haline geldi. Erken final niteliğindeki zorlu mücadelede, Nice kazanarak toparlanmak istiyor.

Marsilya Yarıştan Kopmadı

Fransa Ligue 1’de haftaya Cengiz Ünder ve Arkadiusz Milik ikilisi damga vururken, Marsilya milli aradan 5-2’lik galibiyetle döndü. Evinde ağırladığı Angers karşısında etkileyici bir futbol ortaya koyan Marsilya, liderin kazandığı, en yakın rakibi Nice’ın puan kaybettiği haftada kazanarak, hem en yakın rakibinin 1 puan üzerine çıktı hem de lider ile arasındaki 13 puan farkı korumayı başardı. Devre arası transfer döneminde önemli takviyelere imza atan Jorge Sampaoli’nin ekibi, lige iyi bir geri dönüş yaptı. Fransa Kupası’nda ise PSG’nin elenmesiyle birlikte, Nice ile şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelen konuk ekip, Nice engelini geçmesi halinde şampiyonluk adına dev bir adım atmış olacak. Konuk ekip rakibinin aksine Fransa Kupası’nda çeyrek final maçına formda ve moralli çıkacak.

Nice – Marsilya Maç Bilgileri

Nice – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 23.15’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice cephesinde Jordan Amavi’nin sakatlığı bulunuyor. Marsilya takımında ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Nice’in ilk 11’i Belli mi?

Nice’in muhtemel kadrosu: Walter Benitez, Dante, Amavi, Todibo, Lotomba, Kluivert, Boudaoui, Billal Brahimi, Ulie, Dolberg, Amine Gouiri.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Caleta-Car, Saliba, Peres, Payet, Amine Harit, Guendouzi, Lirola, Kamara, Cengiz Ünder, Bakambu.

İddaa Tahmini

Fransa Kupası’nda şampiyonluğa 2 maç kala favoriler arasında yer alan Nice ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki ezeli rakibin devreye beraberlikle gireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.84

Best10 Oranı: İY 0, Oran 2.05

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice ilk yarıda rakibine 2-1’lik üstünlük kurmayı başarırken, ikinci yarıda da etkisini sürdürdü ve 4-1’lik net bir galibiyetle Marsilya’yı tur dışına itmeyi başardı.