İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.02.2022

10 Şubat Perşembe günü İddaa fikstüründe yer alan 3 kupa mücadelesini kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Nantes – Bastia: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.62 (Bets10) ; 10 Şubat Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Nantes sahasında Bastia’yı konuk edecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS.Nantes, Fransa Kupası’na Son 64 Turu’nda katılırken, sırasıyla Sochaux, Vitre ve Brest’i eleyerek çeyrek finalist olmayı başardı. Kupa serüveninde gol dahi yemeden çeyrek final biletini almayı başaran Antoine Kombouare’nin öğrencileri, attığı 4 gole karşılık, rakiplerine gol şansı vermedi. Fransa Ligue 1’de ise ev sahibi kümede kalma hedefine büyük ölçüde atlattı. Son 15 haftaya girilirken, düşme hattı ile arasındaki puan farkını 12’ye çıkarmayı başarırken, kendisine 10. sırada yer buldu. Son 4 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarsa da, rahat konumda yer alan ekip, Fransa Kupası’na odaklandı. Final bileti peşinde olan Nantes, alt ligde mücadele eden Bastia’yı evinde ağırlayacak. Fransa Ligue 2’de son 15 haftaya girilirken, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam eden Bastia, teknik adam hamlesine rağmen toparlanamadı. 23 haftadan 5 galibiyet, 10 beraberlik, 8 mağlubiyetle 25 puan toplamayı başarırken, düşme hattının 3 puan üzerinde yer aldı ve düşme hattına en yakın takım olmaktan kurtulamadı. 12 hafta önce göreve Régis Brouard’ı getiren konuk ekip, yeni hocasıyla 3 maçtan galip çıkarken, en büyük sürprize Fransa Kupası’nda imza attı. 5 tur geçerek çeyrek finalist olmayı başaran Bastia, son 2 turda ise Fransa Ligue 1 temsilcilerinden Clermont ve Reims’i tur dışına itmeyi başarırken, teselliyi Fransa Kupası’nda buldu. İki kulvarda birden hafife alınmayacak performanslara imza atan Nantes, yarı final yolunda kadro kalitesini çok daha iyi değerlendirecek ve Bastia karşısında kazanarak, tur biletini cebine koyacaktır.

Atalanta – Fiorentina: MS 1, 1.60 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; İtalya Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı yaşanırken, 10 Şubat Perşembe akşamı fikstüründe yer alan mücadelede, Atalanta ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak maçın yayın ekranı TRT Spor.Atalanta şampiyonluk yolunda çok büyük bir fırsatı kaçırdı. Ev sahibi geçtiğimiz hafta evinde düşme hattındaki Cagliari’yi konuk ederken, Milano derbisinin sahne aldığı ve liderin mağlup olduğu haftada Cagliari’ye evinde 2-1 mağlup olarak, zirvenin 10 puan gerisinde kaldı. İlk yarıda yakaladığı önemli gol fırsatlarını bir türlü gole çevirmeyi başaramayan Atalanta, 1-0 geriye düştüğü mücadelede geri dönmeyi bir türlü başaramadı. Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, ligde aldığı ağır darbenin ardından rotasını İtalya Kupası’na çevirdi. Son 16 Turu’nda kupa serüvenine merhaba diyen ve Venezia karşısında aldığı 2-0’lık rahat galibiyetle çeyrek finalist olmayı başaran Atalanta, 3 kulvarda yoluna devam ederken, bir hata daha yapmak istemiyor.İtalya Serie A Ligi’nde ilk 23 hafta üst sıra mücadelesini bırakmayan Fiorentina, Dusan Vlahovic önderliğinde hücum performansıyla lige damga vururken, ara transfer döneminde yıldız golcü takımdan yüksek bir bonservis bedeliyle ayrılırken, takıma Jonathan Ikoné, Arthur Cabral ve Krzysztof Piatek geldi. Yeni transferleriyle ilk sınavını Lazio karşısında veren Fiorentina, evinde gol dahi atmayı başaramazken, 3-0’lık mağlubiyetle haftayı kapattı. Vlahovic’in ayrılığıyla birlikte tüm hücum organizasyonu değişen konuk ekip, İtalya Kupası’nda yükselişe geçmek istiyor. Vincenzo Italiano ve ekibi, ligde 2-1 mağlup ettiği Atalanta karşısında kazanarak yeniden iki kulvarda yükselişe geçmek istiyor. Kupada son olarak Napoli’yi 5-2’lik skorla elemeyi başaran ekipte, Vlahovic bu maça damga vurmuş ve takımına tur biletini getirmişti.İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Atalanta, geçtiğimiz hafta önemli bir kayıp yaşadı. Ev sahibi yeni bir yapılanma içerisine giren Fiorentina karşısında fırsatları değerlendirerek kazanacak ve İtalya Kupası galibiyetiyle toparlanacaktır.

Juventus – Sassuolo: MS 1, 1.54 (iddaa) – 1.72 (Bets10) ; İtalya Kupası Çeyrek Final Turu kapsamında 10 Şubat Perşembe akşamı, Juventus ile Sassuolo kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. Juventus bildiğimiz gibi devre arası transfer döneminde Dusan Vlahovic, Denis Zakaria ve Federico Gatti’yi kadrosuna katarak, şampiyonluk yarışında önemli takviyeler yaptı. Son 9 haftadan namağlup çıkarak, zirve yarışında ben de varım demeyi başaran ev sahibi, aradan galibiyetle döndü. Vlahovic ve Zakaria’nın golleriyle Hellas Verona karşısında 2-0’lık galibiyete uzanan ekip, Milano derbisinin sahne aldığı haftada kazanarak, lider ile puan farkını 8’e indirdi ve yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Massimiliano Allegri yönetiminde harika bir yükseliş yakalayan Juventus, 3 kulvarda birden yoluna devam ederken, Şampiyonlar Ligi’nde Son 16, İtalya Kupası’nda ise çeyrek final mücadelesi verecek. Juventus yükselen performansını kupa galibiyetiyle sürdürmek istiyor.Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde adım adım üst sıralardan uzaklaştı. Ara öncesi 2 maçtan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, ara dönüşü Sampdoria deplasmanında 4-0’lık skorla mağlup olurken, galibiyet hasreti 3 haftaya çıktı ve konuk ekip 12. sıraya kadar geriledi. Son maça kadar 2 haftada gol sorunu yaşamasalar da, son maçta hücum anlamında da sınıfta kaldılar. İtalya Kupası’nda Juventus deplasmanına konuk olacak olan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, yarı final kapsına kadar gelirken, kupa zaferiyle toparlanmak istiyor. Ligde Juventus’u deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, bu hafta çok daha formsuz bir halde deplasmana konuk olurken, rakip Juventus ise ilk maçın aksine bu hafta çok daha formda ve moralli olarak taraftarı önüne çıkacak.Son haftaların formda takımı Juventus, yeni transferleriyle verdiği ilk sınavdan tam not aldı. Güçlenen JUVE, İtalya Kupası’nda yoluna tam gaz devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.57

Bets10 Bahis Oranı: 5.01