LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Elche İddaa Tahmini 11.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Son 5 maçtır mağlubiyet yaşamayan Elche deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından takip edilebilecek.

Sevilla bugün Elche karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Sevilla galibiyetine 1.43, beraberlik tercihine 4.55, Elche galibiyetine 9.10 oran veriyor. 

Sevilla 3 Maçtır Kazanamıyor

Sevilla, puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. İspanya La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da Osasuna’ya konuk olan Sevilla, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Celta Vigo ile 2-2 berabere kaldılar. Son 2 maçta 4 puan kaybeden Julen Lopetegu’nin öğrencileri, lider Real Madrid’in 6 puan gerisine düştü. Üst üste 3 maçtır kazanamayan Sevilla, bu hafta Elche karşısında 3 puan hedefliyor. Maç öncesinde Sevilla’da Suso ve Erik Lamela’nın sakatlıkları bulunuyor.

Elche Dikkat Çekiyor

Elche, son haftalarda aldığı sonuçlar ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Alaves’i 3-1 mağlup etmeyi başardılar. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmayı başaran Francisco Rodriguez’in öğrencileri, yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı. Kümede kalma umutlarını arttıran Elche’nin düşme hattı ile puan farkını 8’e çıkarttığını belirtelim. Bu hafta Sevilla’ya konuk olacak Elche’de Ezequiel Ponce, Tete Morente, Enzo Roco ve Ivan Marcone’nin sakatlıkları bulunuyor.

Sevilla – Elche Maç Bilgileri

Sevilla – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Suso ve Erik Lamela’nın sakatlıkları bulunuyor. Elche’de Ezequiel Ponce, Tete Morente, Enzo Roco ve Ivan Marcone’nin sakatlıkları bulunuyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Diego Carlos, Jules Kounde, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Oliver Torres, Lucas Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Lucas Boye, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Sevilla, maçın favorisi. Elche, son 5 maçtır mağlubiyet yaşamıyor ama Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’nın bu kez kazanacağını düşünüyorum. Elche’nin yenilmezlik serisi sona erer. Sevilla, farklı kazanır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.97

Best10 Oranı: H1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, 3 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Elche’yi Papu Gomez ve Rafa Mir’in golleriyle 2-0 mağlup ettiler ve lider Real Madrid’in takibini sürdürdüler.