TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 12.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Giresunspor evinde, Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

GiresunsporFenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Giresunspor kazanır 3.55, beraberlik 3.45, Fenerbahçe kazanır ise 2.19 olarak açıklanmış.

Giresunspor Kazanmakta Zorlanıyor

Giresunspor’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Konyaspor deplasmanına konuk olan Karadeniz ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Karadeniz ekibi, bu hafta Fenerbahçe’yi konuk edecek. Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları ile düşme hattına iyice yaklaşan Giresunspor, kadrosunu Benfica’dan Chiquinho ile güçlendirdi. Fenerbahçe maçı öncesinde Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fenerbahçe Hayal Kırıklığı Yarattı

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de konuk ettiği Başakşehir karşısında yokları oynadı. Rakibine 1-0 kaybeden Sarı Lacivertliler, kötü gidişatını devam ettirdi. Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabilen Fenerbahçe, hafta içi ise Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor’a 1-0 kaybetti ve büyük hayal kırıklığı yarattı. 10 kişi kalan Kayserispor’a karşı üstünlük kuramayan Fenerbahçe’de alınan kötü sonuçlar sebebiyle moraller bozuk. Bu hafta Fenerbahçe’de Miguel Crespo kart cezalısı. Altay Bayındır, İrfan Can Kahveci, Mesut Özil, Serdar Aziz ve Filip Novak’ın ise sakatlıkları bulunuyor.

Giresunspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Giresunspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 16.00’da başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Miguel Crespo kart cezalısı. Altay Bayındır, İrfan Can Kahveci, Mesut Özil, Serdar Aziz ve Filip Novak’ın ise sakatlıkları bulunuyor.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Hüsamettin Tut, Alexis Perez, Mamadou Diarra, Zeki Yavru, Michal Nalepa, Flavio, Magomed Suleymanov, Chiquinho, Fousseni Diabate, Ibrahima Balde

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Atilla Szalai, Kim Min Jae, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Ozan Tufan, Diego Rossi, Bright Osayi Samuel,, Enner Valencia, Merghim Berisha

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Fenerbahçe, hiç güven vermiyor. Giresunspor ise üs üste 4 maçtır galibiyet alamıyor En mantıklı tercih gollere yönelmek. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, rahat bir galibiyet aldı. Gaziantep FK’yı 2-0 ile geçtiler ve üst üste 2. Galibiyetini aldılar.