Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Southampton İddaa Tahmini 12.02.2022

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Manchester United evinde, Southampton karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 15.30’da başlayacağını ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacağını belirtelim.

Manchester United ve Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.55, beraberlik 4.55, Southampton kazanır ise 5.90 olarak açıklanmış.

Manchester United 3 Puan Peşinde 

Manchester United, geçtiğimiz hafta içi Turf Moor’da Burnley deplasmanına konuk oldu. Paul Pogba’nın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bir önceki hafta ise FA Cup 4. turunda Old Trafford’da Middlesbrough’u konuk eden Kırmızı Şeytanlar, rakibine penaltı atışları ile mağlup oldu ve FA Cup’dan elendi. Premier Lig’de oynadığı son 4 karşılaşmada 8 puan toplayan Ralf Rangnick’in öğrencileri, bu hafta Southampton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Manchester United’da Mason Greenwood’un kadro dışı bırakıldığını belirtelim. 

Southampton Deplasmanda Kazandı 

Southampton, geçtiğimiz hafta içi sürpriz bir galibiyet aldı. Konuk oldukları Tottenham deplasmanında 2 kez geriye düşen Ralph Hasenhüttl’ün öğrencileri, son 10 dakikada bulduğu gollerle maçı 3-2 kazandı ve dikkat çekti. Premier Lig’de son haftalarda iyi bir performans gösteren Southampton, üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta konuk olacakları Manchester United deplasmanında da sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Southampton’da Lyanco ve Alex McCarthy’nin sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United – Southampton Maç Bilgileri

Manchester United – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 15.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Mason Greenwood’un kadro dışı bırakıldığını belirtelim. Fred ve Alex Telles ise covid. Southampton’da Lyanco ve Alex McCarthy’nin sakatlıkları devam ediyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Alex Telles, Paul Pogba, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Fraser Forster, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Armando Broja

İddaa Tahmini

Manchester United, maçın favorisi. Bu hafta Southampton karşısında kazanacaklarını ve ilk 4 umutlarını devam ettireceklerini düşünüyorum

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.43

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, yine puan kaybetti. Southampton karşısında iyi oynadılar ama galibiyet çıkartamadılar. Old Trafford’dan 1-1’lik eşitlik çıktı.