Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli İnter İddaa Tahmini 12.02.2022

Napoli ile İnter‘in, 12 Şubat Cumartesi günü vereceği 3 puan mücadelesi S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 20:00‘de start alacak İtalya Serie A Ligi‘nin dev derbisine Olimpico Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Napoli galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.60, İnter galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.44, beraberliğe 3.00, konuk ekibe ise 2.17 oran veriyor.

Napoli Adım Adım Zirveye

İtalya Serie A Ligi’nin 24. haftasında konuk olduğu Venezia deplasmanında 90 dakika boyunca rakibini domine etmeyi başaran Napoli, 2-0’lık galibiyetle zirveye dev bir adım attı. İtalya Serie A Ligi’nde Milano derbisinden en büyük avantajı elde eden Napoli, 2.’liğe yükselirken, lider İnter ile puan farkı 1’e indi. Son 4 haftadan 4 galibiyetle çıkmayı başaran Luciano Spalletti’nin öğrencileri, attığı 9 gole karşılık, kalesinde ise sadece 1 gole izin verdi. Son haftaların en formda takımları arasında yer alan Napoli, evinde ağırladığı İnter’i mağlup etmesi halinde İtalya Serie A Ligi’nin yeni lideri olabilir. İlk 12 haftadan namağlup ayrılan Napoli, kısa süreli yaşadığı düşüşün ardından tekrar eski günlerine geri dönmeye başladı.

İnter Liderlik Koltuğunu Korumak İstiyor

İtalya Serie A Ligi’nde Milano derbisinden eli boş çıkan İnter, evinde aldığı 2-1’lik Milan mağlubiyetinin ardından, teselliyi başka bir derbi sınavında buldu ve İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda Roma’yı 2-0 mağlup ederek, yarı final biletini cebine koydu. İtalya Serie A Ligi’nin lideri evinde ağırladığı Milan karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, oyunun tek hakimi olarak soyunma odasına girdi. İkinci yarıda oyunun ve skorun rehavetine kapılan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, galibiyet havasına girerken, tecrübeli golcü Giroud, İnter’e tam bir hayal kırıklığı yarattı ve 2 golle Milan’ı zafere taşıdı. 14 hafta sonra Serie A Ligi’nde mağlup olan İnter, derbi mağlubiyetine rağmen liderlik koltuğunu korumaya devam ediyor. Konuk ekip bu hafta şampiyonluk yarışında bir diğer kiritk maça en yakın rakiplerinden Napoli karşısında çıkacak. Kaybetmesi halinde liderliği rakibine kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya.

Napoli – İnter Maç Bilgileri

Napoli – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Doveri. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli takımında Hirving Lozano sakat. İnter cephesinde ise Robin Gosens, Joaquin Correa, Ivan Perisic ve Alessandro Bastoni’nin sakatlığı bulunuyor.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mario Rui, Di Lorenzo, Juan Jesus, Rrahmani, Eljif Elmas, Lobotka, Ruiz, Zielinski, Victor Osimhen, Dries Mertens.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, D’Ambrosio, Skriniar, Dumfries, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Brozovic, Alexis Sanchez, Alexis Sanchez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi liderliğini sürdürmek için deplasmanda kazanması gereken İnter, Milano derbisinde kaybettiği 3 puanı, Napoli deplasmanında galibiyetle telafi edecek ve son şampiyon liderliğini doludizgin sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.17

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbiden kazanan çıkmadı. Zirve mücadelesi veren iki takımda rakip fileleri havalandırmayı başarsa da, galibiyet için yeterli olamadı. Napoli evinde devre arsına Insigne’nin penaltı golüyle 1-0 önde girerken, lider İnter ikinci yarıda beraberliği Edin Dzeko ile yakaladı.