LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Granada İddaa Tahmini 13.02.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Sociedad evinde, Granada karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Smart Spor kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Real Sociedad ile Granada takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Real Sociedad galibiyetine 1.41, beraberlik tercihine 4.80, Granada galibiyetine ise 8.70 verildiğini görüyoruz.

Real Sociedad’da İlk 6 Umutları

Real Sociedad, La Liga’da ilk 4 hattının uzağında kaldı. En azından ilk 6 için umutlarını korumak istiyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Valencia deplasmanına konuk olan Real Sociedad, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Imanol’un öğrencileri, La Liga’da oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabildi. Bu hafta Villarreal’in Real Madrid ile karşılaşacağını düşünürsek, Real Sociedad’ın kazanması gereken bir hafta. Maç öncesinde Real Sociedad’da Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlığı devam ediyor.

Granada Alt Sıralarda

Granada, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga lideri Real Madrid’e konuk olan Robert Moreno’nun öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 4 maçtır galibiyete hasret olan Granada, düşme hattına da yaklaşmaya başladı. 18. sıradaki Cadiz’in sadece 6 puan üzerindeler. Bu hafta ise Anoeta’da Real Sociedad’a konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Granada’da Neyder Lozano ve Santiago Arias sakat. Anonio Puertas, Isma Ruiz ve Luis Maximiano ise covid.

Real Sociedad – Granada Maç Bilgileri

Real Sociedad – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Carlos Fernandez ve Nacho Monreal’in sakatlığı devam ediyor. Granada’da Neyder Lozano ve Santiago Arias sakat. Anonio Puertas, Isma Ruiz ve Luis Maximiano ise covid.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Alex Remiro, Zaldua, Gorka Elustondo, Le Normand, Aihen Munoz, Roberto Lopez, Igor Zubeldia, Martin Zubimendi, Adnan Januzaj, Rafinha, Alexander Isak

Granada'nın 11’i Belli mi?

Granada’nın muthtemel kadrosu: Aaron Escandell, Nehuen Perez, Victor Diaz, Carlos Neva, German Sanchez, Darwin Machis, Yangel Herrera, Yan Eteki, Antonio Puertas, Jorge Molina, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Granada, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Real Sociedad’ın ilk 6 umudu hala devam ediyor. Bu hafta Anoeta’da Granada’yı mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, haftayı 3 puan ile kapattı. Anoeta’da konuk ettikleri Granada’yı 2-0 mağlup ettiler.