İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 16.02.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 heyecanı yaşanırken, 16 Şubat Çarşamba günü fikstüründe yer alan mücadeleleri kupon olarak derledim. Kazanmanız dileğiyle.

İnter – Liverpool: KGVAR, 1.46 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 16 Şubat Çarşamba akşamı bizleri, İnter ile Liverpool’un Son 16 mücadelesi bekliyor. Turun ilk maçı İtalya’nın San Siro Stadı’nda sahne alırken, Türkiye saati ile 23:00’te başlayacak. Dev maçın yayın ekranı EXXEN. İtalya Serie A Ligi’nin şampiyonu İnter, son 2 hafta derbilerde kaybettiği puanlarla şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Önce iç sahada gelen Milan mağlubiyeti, ardından geride bıraktığımız hafta Napoli deplasmanında alınan 1-1’lik beraberlik ev sahibi liderlik koltuğundan etti. Milan karşısında 1-0 öne geçen ve mağlup olduğu derbide sergilediği oyunla takdir toplayan İnter, Napoli deplasmanında ise erken bir penaltı golüyle 1-0 geriye düşerken, Dzeko takımına 1 puanı getirdi. Üst üste çıktıkları derbilerde alınan sonuçlar ve sergilenen mücadele İnter’e ağır bir darbe vurdu. Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletine uzanmakta fazlasıyla zorlanan ve 3 galibiyet, 1 beraberlikle gruptan çıkan ev sahibi, Serie A Ligi’nde etkisini devler sahnesine taşımakta zorlandı. Liverpool karşısına moralsiz ve yorgun çıkacak olan İnter, kötü gidişata son vererek, ilk maçtan avantajı eline almak istiyor. Jürgen Klopp ve öğrencileri Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda namağlup mücadele edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda tüm maçlarını kazanan Liverpool, 6’da 6 yapmayı başarırken, attığı 16 gole karşılık, rakiplerine sadece 6 gol şansı verdi. İngiltere Premier Ligi’nde liderliği Manchester City’e kaptırsa da, Şampiyonlar Ligi’nde fırtınalar estiren Liverpool, Salah ve Mane’nin yokluğunda galibiyetlerine devam ederken, yıldızların geri dönmesiyle birlikte geçtiğimiz hafta Burnley’i deplasmanda 1-0 mağlup etti ve son 4 lig maçından 4 galibiyetle çıkmayı başardı. 4 maçın 3’ünde kalesini gole kapatan Liverpool’da, moraller yerinde. İnter deplasmanına harika Şampiyonlar Ligi performansı ve İngiltere Premier Lig’de yakaladığı harika yükselişle konuk olacak olan Klopp ve ekibi, ilk maçtan avantajı ele almak istiyor. İnter son haftalarda zorlu bir fikstür geçirirken, önemli puan kayıpları yaşadı. Ancak sezon genelinde İnter harika bir performans grafiği ortaya koydu. Liverpool’da rakibine benzer bir performans grafiği ortaya koyarken, Şampiyonlar Ligi’nde daha başarılı oldu. İki takımda bu hafta gol adına hücum performanslarıyla güven veriyor.

Salzburg – Bayern Münih: H2, 1.72 (iddaa) – 1.98 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 16 Şubat Çarşamba akşamı bizleri Salzburg ile Bayern Münih’in, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda çıkacağı zorlu mücadele bekliyor. Futbol severler Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan dev maçı EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Avusturya Bundesliga’nın lideri Salzburg’u iki kulvarda birden iç sahada mağlup edebilen bir takım çıkmadı. 15 iç saha maçının 14’ünü kazanan ev sahibi, özellikle Şampiyonlar Ligi sahnesinde çıktığı tüm iç saha maçlarını kazandı. G Grubu’nu liderin 1 puan gerisinde kapatan Matthias Jaissle’nin öğrencileri, Sevilla ve Wolfsburg’u gerisinde bırakmayı başarırken, 1 puan ev sahibinde pahalıya mal oldu ve gruptan 2. olarak çıkan Salzburg, Son 16 Turu’nda zorlu bir kura çekti. Bayern Münih’i evinde ağırlayacak olan ev sahibi, Bundesliga’da en yakın rakibiyle puan farkını 14’e çıkarmayı başarırken, rotasını devler sahnesine çevirdi. Evinde sürpriz peşinde olacak olan Salzburg, eşleşmede zayıf halka olarak gösterilse de, iç saha performansıyla kolay lokma olmadığını ispatladı. Bayern Münih, Julian Nagelsmann önderliğinde Şampiyonlar Ligi’ne grup aşamalarında damga vurdu. 6 maçtan 6 galibiyetle çıkmayı başaran konuk ekip, Benfica, Dynamo Kiev ve Barcelona’yı gerisinde bırakırken, 6 maçta tam 22 gol attı ve kalesinde sadece 3 gole izin verdi. Bayern için grupların en iyi takımıydı diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğun Manchester City ile birlikte favorisi olarak gösterilen konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz hafta Bochum’a deplasmanda 4-2 kaybetse de, liderliğini en yakın rakibinin 6 puan üzerinde sürdürüyor. Konuk ekipte Lewandowski etkisi devam ederken, Polonyalı yıldız son maçta da 2 gol atmayı başardı. Salzburg karşısında favori olan Bayern Münih, deplasmanda harika devler ligi performansını sürdürmek istiyor. Bayern Münih 6 maçın 5’inden farklı galibiyetle çıkmayı başardı. Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı tüm maçları kazanan Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, devler sahnesine Son 16 Turu’nda damga vurmaya devam edecek ve deplasmandan farklı galibiyetle çıkarak, tur kapsını aralayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.51

Bets10 Bahis Oranı: 3.12