İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 18.02.2022

18 Şubat Cuma günü İtalya Serie A Ligi, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga’da haftanın açılış mücadelelerini kupon olarak hazırladım. Bol şanslar.

Juventus – Torino: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; 18 Şubat Cuma akşamı İtalya Serie A Ligi sahnesinde bizleri Torino derbisi bekliyor. Juventus’un evinde Torino’yu konuk edeceği dev maç Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 11 haftadan namağlup çıkmayı başaran Juventus, Massimiliano Allegri yönetiminde sezonun ilk haftalarında yaşadığı beklenmedik puan kayıplarını harika bir seriyle telafi etmeyi başarırken, geriden gelerek şampiyonluk yarışına ortak oldu. Geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanından 1-1’lik beraberlikle çıkmayı başaran JUVE, lider ile arasındaki puan farkını 9’a indirdi. Devre arası transfer döneminde Zakaria ve Vlahovic gibi iki güçlü ismi hücum hattına katmayı başaran ev sahibi, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. İtalya Serie A Ligi’nde bildiğimiz gibi üst sıra savaşı günden güne kızışıyor. Tam 5 takımın şampiyonluk adına çok güçlü şekilde iddiaları devam ederken, Juventus bu yarışta derbi mağlubiyetiyle geriye düşmek istemiyor. Ev sahibi Torino derbisine 3 puan parolasıyla çıkıyor. Torino derbiye moralsiz çıkıyor. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara dönüşü Udinese ve Venezia karşısında mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan konuk ekip, 24 hafta sonunda 10. sıraya kadar geriledi. İlk 5 umutları günden güne azalan Torino’ya ara yaramadı. Sezonun ilk yarısı iç sahada 1-0 mağlup olduğu Juventus karşısına deplasmanda çıkacak olan Ivan Juric’in öğrencileri, bu sezon kötü deplasman karnesiyle dikkat çekiyor. 11 deplasman maçından sadece 2 galibiyet çıkarabilen konuk ekip, milli ara dönüşünde güven vermedi. Torino derbisinde sürpriz arayacak olan Torino, şampiyonluk iddiasındaki rakibi karşısında mevcut form durumuyla zor anlar yaşayacaktır. İtalya Serie A Ligi sahnesinde Juventus rüzgarları esiyor. Tam 11 maçtır bileği bükülmeyen Juventus, galibiyetlerine bir yenisini daha Torino derbisinde ekleyecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

Lille – Metz: KGVAR, 1.95 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; beIN SPORTS 2 ekranlarından 18 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 25. hafta mücadelesinde, Lille ile Metz karşı karşıya gelecek. Xeka attı, Lille deplasmandan 3 puanla dönerek puan kayıplarına son vermeyi başardı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Montpellier deplasmanında zor anlar yaşayan ev sahibinde kaleci Ivo Grbic 90 dakika boyunca kalesini gole kapatmayı başarırken, Xeka takımına galibiyeti getirdi. Brest ve PSG karşısında ağır darbeler alan Lille’de, 2 maçta yenilen 7 golün ardından bu maçta kalesini gole kapatmak oldukça değerliydi. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu 24 hafta sonunda 10. sıradan kurtulmayı başaramazken, Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 bileti aldı. Hafta içi İngiltere deplasmanında Chelsea karşısına çıkacak olan Gourvennec’in öğrencileri, devler sahnesine en az hasarla çıkmak istiyor. Geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Marsilya’ya 2-1 kaybeden Metz, son 3 haftadan 1 puanla çıkmayı başarınca, Fransa Ligue 1’in düşme potasından kurtulamadı. 24 haftadan 4 galibiyet, 8 beraberlikle 20 puan toplayabilen konuk ekip, Saint Etienne ile birlikte en alt sırayı paylaşıyor. Son 3 haftada 1 gol atmayı başaran Frederic Antonetti’nin öğrencileri, sezonun ilk yarısında 3-3 berabere kaldığı Lille karşısına deplasmanda çıkacak. Devre arası transfer döneminde Louis Mafouta, Amadou ve Cande’yi renklerine bağlayan Metz’de yeni transferler kötü gidişata çare olmadı. Rotasını büyük ölçüde Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’na çeviren Lille, bu hafta iç saha avantajıyla rakip fileleri havalandırmayı başaracak ancak ligde can çekişen rakibi karşısında kalesini gole kapatamayacaktır.

Mainz – Bayer Leverkusen: MS 2, 1.88 (iddaa) – 2.15 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 23. haftanın açılış mücadelesi, 18 Şubat Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da, Mainz ile Bayer Leverkusen arasında oynanacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 3. Mainz konuk olduğu Frieburg deplasmanında üstünlüğünü koruyamadı. Devreyi Hack’in golüyle 1-0 önde kapatan Bo Svensonn’un öğrencileri, ikinci yarıda beraberlik golüne engel olamazken, deplasmanda puan kayıplarına devam etti. Ligin 9. sırasında yer alan ve ilk 6’yı hedefleyen Mainz, bu sezon iç saha performansıyla Bundesliga’ya damga vururken, deplasmanda yaşanan puan kayıpları ev sahibini ligin orta sıralarına taşıdı. Evinde 11 maçtan sadece 1 mağlubiyet alan Bo Svensonn ve öğrencilerini Opel Arena’da mağlup etmek kolay değil. Almanya Bundesliga’nın 22. haftası evinde Stuttgart’ı konuk eden Bayer Leverkusen, 90 dakika boyunca oyunu domine etmeyi başarırken, haftayı 4-2’lik galibiyetle kapattı ve son 4 haftayı kazanarak geçirdi. Son 5 maçta namağlup bir performans grafiği sergilemeyi başaran Gerardo Seoane’nin öğrencileri, Dortmund ile birlikte lider Bayern Münih’in en yakın rakiplerinden biri olmayı başardı. Lider ile arasındaki puan farkını 11’e indirmeyi başaran konuk ekip, son 5 maçta tam 18 gol atmayı başardı. Golcüleriyle Bundesliga sahnesinde harikalar yaratan Bayer Leverkusen, sezonun ilk yarısı iç sahada 1-0 mağlup ettiği Mainz karşısına deplasmanda moralli çıkacak. Harika bir ivme yakalayan Bayer Leverkusen, seriyi hız kesmeden sürdürmek istiyor. Son 4 haftadan galibiyetlerle çıkmayı başaran ve 4 maçtan 16 gol atan Bayer Leverkusen, liderin en yakın takipçileri arasına girmeyi başarırken, deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 5.24

Bets10 Bahis Oranı: 7.39