İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 19.02.2022

19 Şubat Cumartesi günü için 3 Almanya Bundesliga mücadelesini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Wolfsburg – Hoffenheim: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 19 Şubat Cumartesi günü bizleri iki ezeli rakip Wolfsburg ile Hoffenheim’ın 3 puan mücadelesi bekliyor. 23. hafta kapsamında sahne alacak mücadele Türkiye saati ile 17:30’da başlarken, beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Wolfsburg yeni transferleriyle kazanmaya devam ediyor. Ev sahibi milli araya 9 maçlık galibiyet hasretiyle girerken, milli ara dönüşünde önce Fürth’ü 4-1, ardından Frankfurt’u 2-0 mağlup etti. Takıma devre arasında katılan Max Kruse, son 2 haftada hücum organizasyonlarında başrol oynarken, Wolfsburg düşme hattı ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı. Yeni teknik adam Florian Kohfeldt, devre arası transfer döneminde doğru takviyelerle kabusa son vermeyi başarırken, Wolfsurg yeniden eski günlerine geri döndü. Hoffenheim geçtiğimiz hafta taraftarı önünde ağırladığı Arminia Bielefeld karşısında maçın tamamını domine etmeyi başarırken, Hübner ve Rutter’in golleri konuk ekip 3 hafta sonra galibiyeti getirdi. Union Berlin, Dortmund ve Maizn karşısında aldığı mağlubiyetlerle uzaklaşmaya başlayan konuk ekip, 3 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte yeniden 5. sıraya yükselmeyi başardı. Sebastian Hoeness yönetiminde üst sıraları bırakmayan Hoffenheim, zaman zaman düşüşe geçse de, kısa sürede toparlanmayı bildi. 4. sıradaki Leipzig ile aynı puana sahip olan konuk ekip, galibiyetlerine devam ederek, Şampiyonlar Ligi umutlarını son 11 haftaya taşımak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, 2 haftadır iyi performanslar sergileyen Wolfsburg ile son maçtan rahat bir galibiyet alan Hoffenheim’ın, 23. haftada gollerine devam edeceğini düşünüyorum.

Köln – Frankfurt: 2.5 ÜST, 1.47 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Köln ile Frankfurt’un 19 Şubat Cumartesi akşamı vereceği 3 puan mücadelesi Türkiye saati ile 20:30’da, beIN SPORTS 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya Bundesliga mücadelesine RheinEnergie Stadı ev sahipliği yapacak. İç sahada harikalar yaratan Köln, deplasmanda etkisiz kalınca 22 hafta sonunda 8. sırada yer aldı. Evinde sadece lider Bayern Münih’e mağlup olan Köln, deplasmanda ise 11 maçtan 5 mağlubiyet aldı. Üst sıralarda ve rahat bir konumda yer alsa da, deplasman kabusu ev sahibinin ilk 6 yarışından uzak kalmasına neden oldu. Son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Leipzig’e 3-1 kaybeden Steffen Baumgart’ın öğrencileri, evinde ise son maçta Freiburg’u konuk ederken, 1-0’lık galibiyete imza attı. İç sahadaki etkisini sürdüren ve UEFA Avrupa Ligi umutları devam eden Köln, evinde etkisini Frankfurt galibiyetiyle sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın 22. haftası evinde Wolfsburg’u konuk eden Frankfurt, zor günler geçiren rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremezken, 2-0’lık mağlubiyetle haftayı noktaladı. Son 5 haftanın 4’ü konuk ekipte puan kayıplarıyla geçildi. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda namağlup boy gösterecek olan Oliver Glasner’in öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ilk 22 hafta sona erdiğinde 10. sıradan kurtulamadı. Son 5 hafta kalesinde tam 10 gole engel olamayan konuk ekip, özellikle sezonun ikinci yarısında savunma performansıyla güven vermekten çok uzakta. Zor günlerden çıkış bileti arayan konuk ekip, Köln deplasmanında galibiyeti istiyor. Frankfurt sezonun ilk yarısında iç saha avantajın rağmen Köln karşısında 1 puana razı gelmişti. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, savunmada önemli zafiyetler veren iki takımında fırsatları iyi değerlendireceğini ve karşılaşmada 2.5 gol barajını aşacağını düşünüyorum.

Augsburg – Freiburg: MS 2, 2.06 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; 19 Şubat Cumartesi günü Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Freiburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3. Augsburg evine eli boş döndü. Geçtiğimiz hafta Mönchengladbach deplasmanına konuk olan ev sahibi, maç boyunca savunmada önemli zafiyetler yaşarken, Iago ve Finnbogason’ın golleri mağlubiyete çare olamadı. 5 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla Play Out hattında yer alan ev sahibi, Union Berlin karşısında aldığı 2-0’lık galibiyetle Play Out hattının üzerine çıkmayı başarsa da, yükseliş kısa sürdü ve Augsburg 16. sıraya geri döndü. Sezonun ilk yarısında 3-0 mağlup olduğu Freiburg’u evinde konuk edecek olan Markus Weinzierl’in öğrencileri, 22 haftadan sadece 5 galibiyet çıkarırken, galibiyetlerinin 4’ünü iç sahada aldı. Almanya Bundesliga’nın 22. haftası evinde Mainz’ı konuk eden Freiburg, devre arasına 1-0 geride girerken, ikinci yarıda Nils Petersen, Janik Haberer ve Kevin Schade’nin oyuna dahil olmasıyla birlikte oyundaki etkisini arıtırken, 69. dakikada sahneye Petersen çıktı ve takımına 1 puanı getirdi. Deplasmanda alınan Köln mağlubiyetinin ardından evinde puan kayıplarına devam eden Freiburg, son 5 haftadan sadece 1 galibiyet alabildi. Almanya Bundesliga’nın 6. sırasında yer alan Christian Streich’in öğrencileri, üst sıralardaki yerini korumak istiyorsa toparlanmak zorunda. İlk 10 haftanın namağlup takımı, 10. haftadan itibaren üst üste 2 kez galip gelemedi. Almanya Bundesliga’da sezonun ikinci yarısında düşüşe geçen Freiburg, üst üste puan kayıplarına rağmen 6. sırada yer almaya devam ediyor. Konuk ekip formsuz Augsburg karşısında puan kayıplarına son verecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.48

Bets10 Bahis Oranı: 6.01