Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Milan İddaa Tahmini 19.02.2022

İtalya Serie A Ligi‘nin lideri Milan, 19 Şubat Cumartesi akşamı Salernitana deplasmanına konuk olacak. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22:45‘te naklen yayınlanacak.

Bets10, Salernitana galibiyetine 9.00, beraberliğe 5.00, Milan galibiyetine ise 1.36 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 6.20, beraberliğe 4.20, konuk ekibe ise 1.24 oran veriyor.

Salernitana Teknik Adam Değiştirdi

İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan Salernitana, geç bir teknik adam değişikliğine imza attı. Ev sahibi 24 haftadan sadece 13 puan çıkarırken, uzun süredir en alt sıradan kurtulamamıştı. son 4 haftada galibiyet bulunmayan Salernitana, bu hafta itibariyle göreve Davide Nicola’yı getirdi. Serie A Ligi tecrübesi olan Nicola, ateşten bir gömlek giydi. Kadro kalitesiyle bu sezon lige tutunmakta zorlanan Salernitana, 17 gol atmayı başarırken, kalesinde tam 56 gole engel olamadı. Yeni yükseldiği Serie A Ligi’nde son 13 haftaya girilirken, kümede kalma umutları günden güne azalan ev sahibi, lider Milan karşısında yeni hocasıyla mucize arayacak.

Milan Şampiyonluğa Odaklandı

Avrupa sahnesine erken veda eden Milan, Şampiyonlar Ligi fikstürünün sona ermesiyle birlikte İtalya Serie A Ligi’dne yükselişe geçerken, 25. hafta sona erdiğinde liderliği ele geçirdi. İnter derbisini 1-0 geriden gelerek 2-1 kazanan Stefano Pioli’nin öğrencileri, zirveyi derbi galibiyetiyle ele geçirirken, önce İtalya Kupası’nda Lazio’yu 4-0 mağlup ederek ardından ligde Sampdoria’yı 1-0 mağlup ederek, kazanma alışkanlığını sürdürdü. İlk 4 sıradaki rakipleri İnter, Juventus, Napoli, Atalanta ve Juventus yollarına Avrupa sahnesinde devam ederken, Avrupa defteri kapanan Milan, İtalya Serie A Ligi şampiyonluğu adına büyük bir avantaja sahip.

Salernitana – Milan Maç Bilgileri

Salernitana – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Fabbri. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Andrea Schiavone sakat. Milan cephesinde ise Simon Kjaer’in sakatlığı bulunuyor.

Salernitana’nın ilk 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Vid Belec, Gyömber, Radu Dragusin, Jaroszynski, Federico Fazio, Mamadou Coulibaly, Capezzi, Kechrida, Di Tacchio, Bonazolli, Djuric.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Florenzi, Fikayo Tomori, Gabbia, Kalulu, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic, Bakayoko, Rafael Leao, Zlatan Ibrahimovic.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle dikkat çeken Milan, İtalya Serie A Ligi’nin lideri olarak yoluna devam ederken, en alt sıradaki Salernitana karşısında hataya yer vermeyecek ve deplasmandan rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.73

Bets10 Oranı: H2, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Haftaya lider giren Milan, en alt sıradaki Salernitana karşısında 1 puana razı geldi ve liderlik koltuğunu tehlikeye attı. Milan son haftalardaki en etkisiz sınavlarından birini verdi.