Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Manchester City İddaa Tahmini 26.02.2022

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta şok bir yenilgi yaşayan Manchester City bu hafta deplasmanda, Everton’a konuk olacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve S SPORT kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Manchester City bugün Everton karşısında maçın net favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Everton galibiyetine 11.50, beraberlik tercihine 5.80, Manchester City galibiyetine 1.29 oran veriyor. 

Everton Alt Sıralarda 

Everton, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Southampton deplasmanında 2-0 mağlup oldular. Son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Everton, küme düşme tehlikesi yaşıyor. 2 hafta önce Goodison Park’ta konuk ettikleri Leeds United’ı 3-0 mağlup ederek moral bulmuşlardı ama Southampton mağlubiyeti ile moraller yine bozuldu. Düşme hattının sadece 2 puan üzerinde bulunan Everton, bu hafta lider Manchester City ile karşılaşacak. Maç öncesinde Everton’da Abdoulaye Doucoure, Fabian Delph, Ben Godfrey ve Yerry Mina’nın sakat olduğunu belirtelim. 

Manchester City’de Hedef 3 Puan 

Manchester City, geçtiğimiz hafta Etihad’da beklenmedik bir yenilgi yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Tottenham’a 3-2 kaybettiler. Premier Lig’de 15 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Manchester City, şampiyonluk yarışında yara aldı. En yakın takipçisi Liverpool ile aradaki puan farkı 3’e düştü. Bu hafta Everton deplasmanında mutlak galibiyetei ihtiyaçları var. Goodison Park’ta bu hafta Everton’a konuk olacak Manchester City’de Gabriel Jesus’un sakatlığı bulunuyor. 

Everton – Manchester City Maç Bilgileri

Everton – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Abdoulaye Doucoure, Fabian Delph, Ben Godfrey ve Yerry Mina’nın sakat olduğunu belirtelim. Manchester City’de Gabriel Jesus’un sakatlığı bulunuyor. 

Everton'ın 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Michael Keane, Mason Hoolgate, Jonjo Kenny, Andre Gomes, Allan, Dele Alli, Donny van de Beek, Richarlison, Dominic Calvert Lewin

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Ruben Dias, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Raheem Sterling, 

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Everton, Goodison Park’ta çok etkisiz. Bu hafta Manchester City’e güçleri yetmez. Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.56

Bets10 Oranı: H2, Oran 1.81

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton’da kötü gidişat devam etti. İç sahada konuk ettikleri Manchester City’e 1-0 kaybettiler ve düşme hattına iyice yaklaştılar.