UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Barcelona İddaa Tahmini 24.02.2022

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Napoli evinde, Barcelona ile karşılaşacak. İlk maç Camp Nou’da 1-1 bitmişti. 23.00’de başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Napoli ve Barcelona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Napoli kazanır 2.75, beraberlik 3.70, Barcelona kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış.

Napoli 2 Puan Bıraktı 

Napoli, bildiğimiz gibi ilk maçta Camp Nou deplasmanına konuk oldu. Barcelona karşısında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Luciano Spaletti’nin öğrencileri, rövanş maçında kazanmak istiyor. İlk maçta Victor Osimhen çok etkisiz kalmıştı. Eljif Elmas ve Piotr Zielinski’nin bireysel çabaları ile golü buldular. Serie A’da ise geçen hafta Cagliari ile 1-1 berabere kalan Napoli, şampiyonluk yolunda önemli sayılabilecek 2 puan bıraktı.

Barcelona Tur Adına Umutlu 

Barcelona, ilk maçta galibiyeti hak eden taraftı ama olmadı. Napoli karşısında 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Ferran Torres’in penatlı golüyle 1-1’i bulan Barcelona, maçın son 15 dakikalık diliminde de çok net pozisyonlar buldu ama değerlendiremedi. İlk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da ise son haftalarda önemli sonuçlar alan Xavi’nin öğrencileri, yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da konuk oldukları Valencia’yı 4-1 mağlup ettiler ve Napoli maçı öncesinde moral buldular. Bu hafta Barcelona’da Ansu Fati, Sergi Roberto ve Samuel Umtiti’nin sakatlıkları bulunuyor.

Napoli – Barcelona Maç Bilgileri

Napoli – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Luca Pairetto. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Ansu Fati, Sergi Roberto ve Samuel Umtiti’nin sakatlıkları bulunuyor.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mario Rui, Di Lorenzo, Juan Jesus, Rrahmani, Eljif Elmas, Lobotka, Ruiz, Zielinski, Lozano, Dries Mertens

Barcelona’nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergino Dest, Gerard Pique, Ronald Araujo, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frankie De Jong, Pedri, Ousmane Dembele, Memphis Depay, Luuk De Jong

İddaa Tahmini

Camp Nou’da oynana ilk karşılaşma 1-1 sona erdi. Barcelona, savunmada güven vermiyor ve son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Sao Paolo’da iki takımdan yine gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, ilk maçı 3-2 kazandığı maçın rövanşında, Zenit ile golsüz  berabere kaldı ve tur atlayan taraf oldu.