Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Napoli İddaa Tahmini 27.02.2022

27 Şubat Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nde bizleri Lazio ile Napoli arasında sahne alaca dev derbi bekliyor. İki ezeli rakibin 3 puan mücadelesi Türkiye saati ile 22:45′te başlarken, S Sport 2 ekranlarından yayınlanacak.

Rexbet, Lazio galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.50, Napoli galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Lazio’da Moraller Bozuk

UEFA Avrupa Ligi sahnesinde Porto geçtiğimiz hafta Lazio’nun Son 16 umutlarına son verdi. İlk maçta konuk olduğu Porto deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Lazio, iç sahada konuk ettiği rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Sarri ve öğrencileri tur biletine çok yaklaşsa da, 1-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. İyi bir iç saha mücadelesi ortaya koyan Lazio, tam 5 maçtır yenilmediği İtalya Serie A Ligi’ne yorgun ve moralsiz dönüyor. Napoli derbisi öncesi yorgun düşen Lazio, sezonun ilk yarısında 4-0 kaybettiği ezeli rakibinden ilk maçın intikamını almak istiyor. Son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle kapatan ev sahibi, Avrupa fikstürünün başlamasıyla birlikte, ligde konuk olduğu Udinese deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü.

Napoli Liderliği Kaçırdı

Napoli son 4 maçından galibiyet çıkaramazken, önce İtalya Serie A Ligi’nde lider olma şansını kaçırdı, ardından Avrupa Ligi’ne veda etti. Avrupa Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte düşüşe geçen Napoli önce ligde İnter ile 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi’nde Barcelona deplasmanına konuk oldu. Camp Nou’dan 1-1’lik beraberlikle dönen Luciano Spalletti’nin öğrencileri, ligde 1-1’lik Udinese beraberliğiyle lider olma şansını kaçırırken, hafta içinde ise 4-2’lik Barcelona mağlubiyetiyle Avrupa’ya veda etti. Son 16 bileti için ligde liderlik koltuğunu feda eden Napoli, Avrupa’da aradığı başarıyı bulamadı. İtalya Serie A Ligi’nde liderin 2 puan gerisinde kalan konuk ekip, Lazio deplasmanında kazanarak, yarışın içerisinde var olmaya devam etmek istiyor.

Lazio – Napoli Maç Bilgileri

Lazio – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Manuel Lazzari sakat. Napoli cephesinde ise Hirving Lozano, Andre Zambo Anguissa, Axel Tuanzebe, Stanislav Lobotka ve Kevin Malcuit’in sakatlığı bulunuyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Thomas Strakosha, Luiz Felipe, Gabarron, Hysaj, Zaccagni, Cataldi, Milinkovic-Savic, Marusic, Felipe Anderson, Pedro, Ciro Immobile.

Napoli’nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Mario Rui, Di Lorenzo, Juan Jesus, Rrahmani, Eljif Elmas, Lobotka, Ruiz, Zielinski, Victor Osimhen, Dries Mertens.

İddaa Tahmini

Yeniden kazanarak İtalya Serie A Ligi’nde lider olma şansına sahip olan Napoli, fırsatı bir kez daha kaçırmayacak ve derbi galibiyetiyle liderlik içi önemli bir adım atacaktır. Napoli deplasmanda kazanır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.09

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli beklediğimiz gibi puan kayıplarına derbi galibiyetiyle son verdi ve Lazio engelini 3 puanla aştı. Kazananları tebrik ederiz.