TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Konyaspor İddaa Tahmini 27.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de lider Trabzonspor’un bir hayli gerisinde kalan Konyaspor deplasmanda, Alanyaspor’un konuğu olacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Alanyaspor ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Alanyaspor kazanır 2.50., beraberlik 3.35, Konyaspor kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış.

Alanyaspor 7 Maç Sonra Kaybetti

Alanyaspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri lider Trabzonspor karşısında 4-0 mağlup oldular. İlk yarıda kalesinde bol pozisyon veren ve vasatı aşamayan Akdeniz ekibi, haklı bir yenilgi yaşadı. Süper Lig’de 7 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışan Alanyaspor, Francisco Farioli yönetiminde de ilk Süper Lig mağlubiyetini yaşamış oldu. İlk 5 yarışında yara alan Alanyaspor, bu hafta Konyaspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Konyaspor 3 Maçtır Kazanamıyor

Konyaspor’un Süper Lig’de şampiyonluk umutları iyice azald. Geçtiğimiz hafta Başakşehir deplasmanında 2-1 kaybettiler ve puan kayıpları devam etti. Süper Lig’de son 3 maçta sadec 1 puan toplayabilen Yeşil Beyazlılar, lider Trabzonspor’un 17 puan gerisine düştü. Hafta içi ertelem maçında Başakşehir’e kaybedince, aradaki puan farkı da 3’e indi. Konyaspor bu hafta mağlup olur ve Başakşehir’de Fatih Karagümrük’ü mağlup ederse, Konyaspor 3. Sıraya gerileyecek. Alanyaspor maçı öncesinde Konyaspor’da Amir Hadziahmetovic kart cezalısı.

Alanyaspor – Konyaspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Konyaspor’da Amir Hadziahmetovic kart cezalısı.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Tayfur Bingöl, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Efecan Karaca, Wilson Eduardo

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erten Ersu, Barış Yardımcı, Abdülkerim Bardakçı, Adil Demirbağ, Guilherme, Musa Çağıran, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Sokol Cikalleshi

İddaa Tahmini

Konyaspor, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Hafta içi Başakşehir karşısında öne geçtiler ama üstünlüklerini koruyamadılar. Alanyaspor ise ilk 4 umutlarını sürdürüyor. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor, dikkat çekici bir galibiyet aldı. 2. Sırada bulunan Konyaspor’u 5-1 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar.