TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Altay Gaziantep FK İddaa Tahmini 27.02.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Gaziantep FK deplasmanda, Altay’ın konuğu olacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Altay ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Altay kazanır 2.80, beraberlik 3.40, Gaziantep FK kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Altay Düşme Hattında

Altay, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vodafone Park’ta konuk oldukları Beşiktaş’a 1-0 kaybettiler. 22 puan ile düşme hattında yer alan İzmir ekibi, bu sezon Süper Lig’de sadece 6 galibiyet alabildi. Yeni yılda Süper Lig’de sadece 1 galibiyet alabildiler ve kümede kalma şansları her geçen hafta azalmaya devam ediyor. Bu hafta ise iç sahada, Gaziantep FK’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Altay’da Serge Aka’nın sakatlığı bulunuyor.

Gaziantep FK 3 Maçtır Kazanamıyor

Gaziantep FK, sezonun ilk iç saha mağlubiyetini geçtiğimiz hafta yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’a 3-0 kaybettiler. Üstelik karşılaşma daha farklı bir skor ile de bitebilirdi. Süper Lig’de son 3 maçta sadece 1 puan alabilen ve skor üretemeyen Gaziantep FK’da düşüş yaşanıyor. Bu hafta ise düşme hattında yer alan Altay’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Stelios Kitsiou, Hamze Mendly ve Halil İbrahim Pehlivan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Altay – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Altay – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Altay’da Serge Aka’nın sakatlığı bulunuyor. Gaziantep FK’da Stelios Kitsiou, Hamze Mendly ve Halil İbrahim Pehlivan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Altay'ın ilk 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Tolga Ünlü, Erick Björkander, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Zeki Yıldırım, Khaly Thiam, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

Gaziantep FK'nın ilk 11'i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Ertuğrul Ersoy, Papy Djilibodji, Alexandru Maxim, Doğan Erdoğan, Angelo Sagal, Furkan Özçal, Muhammet Demir, Torgeir Börven

İddaa Tahmini

Altay’ın artık kaybedecek bir şeyi kalmadı. İç sahada kazanarak, kümede kalma umutlarını sürdürmek istiyorlar. Gaziantep FK ise deplasmanda etkisiz bir takım. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaziantep FK, 2 kez geriye düştüğü maçta beraberlik gollerini buldu ama ikinci yarıda yedikleri gole cevap veremediler. Deplasmandaki kötü gidişatları devam etti.